Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ha még mindig meg akarok...

Ha még mindig meg akarok halni akkor nem hat a gyógyszer?

Figyelt kérdés
Antidepit szedek kb. 4 hónapja de rámjön még mindig gyakran, hogy jobb lenne nem élni, meghalni, ilyenkor mi lesz? Kevésbé érdekelnek a dolgok mióta szedem, szorongás csökkentette viszont. Akkor most hat vagy új gyógyszert kéne megpróbálni nem tudom eldönteni? Vagy ez normális ilyen a hatása?

2023. aug. 31. 17:39
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a pszichiáterrel kellene megbeszélni, aki felírta. Vagy módosít az adagon, vagy felír mást.
2023. aug. 31. 17:45
 2/8 anonim ***** válasza:
42%
Terápiára is jársz, vagy csak a gyógyszertől remélsz javulást?
2023. aug. 31. 17:56
 3/8 A kérdező kommentje:
Most kezdtem járni terápiára de olyan szarul vagyok, hogy a pszichológus azt mondta menjek el rehabra ott rendbe tesznek de nem merek meg a pénz miatt se jó
2023. aug. 31. 18:04
 4/8 A kérdező kommentje:
Félek, hogy rossz döntés lesz ha mondom, hogy új gyógyszert szeretnék, mert mi van ha rosszabb lesz
2023. aug. 31. 18:10
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet, hogy bipolaris vagy, csak az orvos depressziosnak diagnosztizalt?

Ha depresszio, mas gyogyszer, es vagy erosebb kellene.

Ha bipolaris, akkor meg nem antidepresszans.

2023. aug. 31. 18:58
 6/8 A kérdező kommentje:
Bipoláris biztos nem annak azért elég egyértelmű tünetei vannak ahogy olvastam. Nekem ha jobb kedvem van az nem tart sokáig max. pár óra utána megint jön a depresszív állapot.
2023. aug. 31. 20:18
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos erre én se tudok válaszolni, mert mindenképp az orvossal kéne beszélni, aki felírta... De majd írd meg mindenképpen, hogy mi lett, jobban lettél-e.

Sokféle antidepi gyógyszer van, szerintem ha a tiéd 4 hónap után se hat, akkor lehet egy másik típust kéne nézni neked.

2023. szept. 1. 18:18
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Simám lehetsz bipoláris 2.

Amúgy sok esetben semmit sem érnek az antidepresszánsok. Nagyon sok mellékhatásuk van, pl. felerősödnek az öngyilkos késztetéseid.

2023. szept. 3. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!