Aki kevert szorongásos és depressziós zavarral küszködik milyen tüneteitek vannak? Sikerült belőle kigyógyulni? És ha igen akkor hogy csináltátok?
Hát. Nyilván 2 része volt.
Szorongás . Pánik. Aggódtam minden szar miatt. (olyan szintű pánik rohamok jöttek rám hogy már már teljesen elszakadtam a valóságtól. ) meg persze a depresszió. Abban kimerült a program h ettem ittam aludtam elmentem wc re.Stb . Szörnyű volt. SSRI Escitalopram 10mg. Elkezdtem szedni és 2hónap alatt 70-80% ra helyrehozott már tudtam élni. De fullra kb 1 év mire visszahoz. Most fogom kezdeni letenni. Lehet h 2 év is lesz. De ha szednem kellene se volna túl nagy gáz. Ahhoz képest nem nagy áldozat mintha csak a szobában rohadnék 0-24. Libidó nyilván csökkent tőle de nekem pl nem tragikus. (van barátnőm is stb)
Véleményem szerint ha hasonlóan fosul vagy az már a depi meleg ágya. Keress egy orvost mihamarabb. Pszichiáterre gondolok. Elmész. Ír fel gyógyszert. Szeded. És elég nagy a valószínűsége h jobban leszel.
27 F
Köszönöm a válaszokat. Nekem általában a tüneteim a hányinger szédülés, a mellkasom olyan mintha feszülne és hideget érzek a fejem hatuljában és a vállamon.
A rosszullét miatt ha mennem kell valahova akkor kicsit beparázok, hogy mi lesz ha rosszul leszek stb. Meg gyakran sirhatnékom is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!