Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Felvagdostam az ereim, mit...

Felvagdostam az ereim, mit tegyek? 19F

Figyelt kérdés
Egyedül lakom, elkapott a magány és megint felvagdostam az ereim önutálatból. Bizsereg, zsibbad eléggé a balkezem, és fáj most nyugodt vagyok, egyedül lakom, dolgozni mennék holnap.

2023. aug. 27. 22:44
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
63%

Ebben nincs igazad. Talán csak ezt hiszed. De nagyon sok minden veszítenivalód van.

2023. aug. 28. 00:48
 22/33 anonim ***** válasza:
43%

Óvatosan a végén tilt a weboldal

Tök jól szórakozok rajtad kárlenne érte

2023. aug. 28. 11:46
 23/33 anonim ***** válasza:
62%
Akkor látom nem nyírtad ki magad. Ez is valami.
2023. aug. 28. 11:46
 24/33 anonim ***** válasza:
63%
Ne töröld állandóan a válaszaid tök idegesítő
2023. aug. 28. 11:47
 25/33 anonim ***** válasza:
0%
Hely a enyémet is törölted ez nem ér
2023. aug. 28. 11:49
 26/33 anonim ***** válasza:
24%
Nem is lehet másét törölni hogyan csinálod mester
2023. aug. 28. 11:52
 27/33 anonim ***** válasza:
64%

Kérdező, áruld már el 19 évesen mi a fene ilyen nagy bánatod van?

Meghaltak a szüleid? Apád kiskorod óta megerőszakol(t)? Rákos a testvéred, és a szemed láttára sorvad el? Vagy valamelyik szülőd? Vagy a karjaiban halt meg a szerelmed?

Esetleg te vagy halálos beteg?

Mert ezek azok az indokok, amik miatt joggal lehet egy ennyire fiatalember ennyire mély lelki állapotban. De ezek is feldolgozhatóak, vagy inkább túlélhetőek, viszont valóban kell hozzá segítség.

Az hogy nincs barátnőd az semmi, fiatal vagy, majd lesz. Akkor is ha csúnyának tartod magad. Vagy ha nem, az sem a vilagvége, legalább nem kell sose máshoz alkalmazkodnod.

Ha nincs egy valamire való barátod se az nagyobb szívás, de az se indok arra hogy ilyen ostobaságokat csinálj.

Nem tudom miért dolgozol, nem pedig tanulsz, de vedd úgy hogy 25 éves kor alatt jobban keresel mint sokan 20 év munkaviszonnyal. Illetve egy fizikai munkás alapból sokkal jobban keres mint a legtöbb diplomás.

Szedd össze magad, keress egy pszichológust, vagy a te esetedben már pszichiátert, és menj el hozzá. Nem szégyen az! Amikor ennyire bánatos vagy, akkor meg csinálj valami értelmeset, filmezz, olvass, sportolj, sétálj, akármit.

2023. aug. 28. 12:02
 28/33 A kérdező kommentje:
Ne sértéss köszi
2023. aug. 28. 12:08
 29/33 anonim válasza:
96%
Vágom miről dumálsz de talán itt ezen az oldalon nem veszem elég komolyan ezeket a dolgokat. Mert nem hiszem ha ezt tetted magaddal akkor véres kézzel majd biztos pont ide irogatod ezt és várod a választ pár órán át amik elvérzik a kezed és a szomszédod talál meg a földön.
2023. aug. 28. 20:36
 30/33 anonim ***** válasza:
16%
Két láthtatlan hatalom küzd az emberért, ISTEN csapata, és a sátán csapata. Ha az ember lelkileg örökölte, vagy ő maga ment bele a sátán csapatával való kapcsolatba, kitette magát a gonosz fokozott támadásának. A sátán és csapata többek között gyilkos is. Ők adnak az emberbe öngyilkos gondolatokat.Imádkozz az ÚR JÉZUS KRISZTUShoz, hogy segítsen rajtad. Ö ISTEN fia, erősebb a gonoszság csapatánál, és irgalmas szívű és szereti az embert. Téged is.
2023. aug. 30. 00:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!