Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Felvagdostam az ereim, mit...

Felvagdostam az ereim, mit tegyek? 19F

Figyelt kérdés
Egyedül lakom, elkapott a magány és megint felvagdostam az ereim önutálatból. Bizsereg, zsibbad eléggé a balkezem, és fáj most nyugodt vagyok, egyedül lakom, dolgozni mennék holnap.

2023. aug. 27. 22:44
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
81%

Ti normálisak vagytok???

Egy ilyen embernek sürgősen segítségre van szüksége, nem arra, hogy még ráadásul bíztatjátok az öngyilkosság fele…

Ez a mai világ, undorító….

Könnyebb belerúgni még jobban a másikba, mint segíteni rajta.

2023. aug. 27. 23:31
 12/33 anonim ***** válasza:
80%

Azt lehagytam, hogy mindenféleképpen menj pszichológushoz, hidd el segít!

Fel a fejjel, kitartást!

2023. aug. 27. 23:32
 13/33 anonim ***** válasza:
4%
Hova valósi vagy?
2023. aug. 27. 23:40
 14/33 anonim ***** válasza:
77%

Most nagyon örülnék, ha mondhatnék valami olyasmit, hogy "senkible se szar téged, te értéktelen szardarab. Inkább öld is meg magad, jobb lesz a világ nélküled".

... Viszont nem mondok ilyet. Minden emberi élet fontos, és az öngyilkosság borzalmas tragédia. Bármekkora fasz vagy, ne öld meg magad!

... Viszont ez így nem állapot. Otthon kuporogsz a sarokban, a kezedet vagdosod, és ismeretlen emberek anyját szidod, miközben párhuzamosan próbálsz szimpátiát ebreszteni más - szintén idegen - emberekben, és ha ez nem nem sikerül, öngyilkossággal fenyegetőzöl, hogy sajnáltasd magad. Dolgozz magadon, fordulj Jézushoz, találj értelmet az életednek, növessz genitáliákat, és juss el arra a szintre, ahol független vagy eléggé ahhoz, hogy ne kelljen mások feléd érzett szimpátiája és sajnálata, ahhoz hogy ne utáld és ne gondold értéktelen szardarabnak magad. Ha ez megvan, az egész érvágós cuccra csak múltbeli, bugyuta, jelentéktelen eseményként fogsz tekinteni.

Hajrá, szurkolok neked!

2023. aug. 28. 00:33
 15/33 A kérdező kommentje:
19 szurkolj apadnak
2023. aug. 28. 00:35
 16/33 anonim ***** válasza:
57%

Imádkozom érted!

2023. aug. 28. 00:36
 17/33 anonim ***** válasza:
70%

Rám ezzel gyerekes hisztivel nem hatsz. Tényleg csak a legjobbakat kívánom, hogy megszűnj életképtelenként létezni, és legyen értelme a szenvedéssel teli életednek.

2023. aug. 28. 00:38
 18/33 A kérdező kommentje:
Holnap a veremet fogom inni mert megint felvagdosom. Mig te a lakasbol becsmerelsz engem
2023. aug. 28. 00:39
 19/33 anonim ***** válasza:
74%

Nekem is egy borzalmas esemény kellett, hogy a jó útra térjek. Én nem szeretek ilyen borzalmas eseményeket előidézni.

Viszont ha a kutyától elveszik a labdát, abbahagyja a játékot, és megkomolyodik. Talán valami hasonló rajtad is segíthet.

Minden jót!

2023. aug. 28. 00:44
 20/33 A kérdező kommentje:
Nem kell elvenni tolem mert nincs semmim, es nem is veszithetek semmit.
2023. aug. 28. 00:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!