Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ezek utalhatnak nárcisztikus...

Ezek utalhatnak nárcisztikus személyiségzavarra?

Figyelt kérdés
Megbánt másokat, és ha ez szóvá van téve neki, dührohamot kap, semmiért nem kér bocsánatot, verbálisan lenyom másokat, félbeszakítja mások mondanivalóját, szándékosan provokál, mindenbe beleköt, és flegma, kivagyi. Meghatozza hogy mások mit tehetnek, mit nem, állandóan minősít másokat (pl hülye, értetlen és egyéb lekezelő negativ jelzők). Mindenért mádokat, vagy a körülményeket okolja. Ha valaki megmondja neki finoman, hogy nem illene úgy viselkednie, beszélnie ahogy teszi, azt válaszolja hogy azt tesz amit akar, úgy beszél ahogy akar.
2023. aug. 27. 20:34
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

Eladom az ő dolgát? Ezt te semmondod komolyan!

A helyzetem nem kifogás hanem a realitás! Kívülről nézve minden kőnnyebb addig amig bele nem kerülsz egy helyzetbe.

2023. aug. 27. 21:43
 22/28 anonim ***** válasza:
53%

Mindig megfogadom, hogy nem segítek én senkinek, mert ket ember kell hozza, es egyszerűen senki nem befogadó.

A hitrendszer, mint egy pillanatragasztó tartja ott az embereket a rossz helyen. Miért?

A saját boldogságod útjában nem ő fekszik. Te magad. Sajnálom.

2023. aug. 27. 21:44
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

A realitás az, hogy ezek csak a te fejedben vannak. De ehhez kell egy bizonyos szint.

Teljesen normális, intelligens, összeszedetten fogalmazó nő képe van előttem rólad.

Nem hiszem, hogy senki, de tényleg komolyan senki, egy régi munkatárs, barát, szülők, rokonok, szomszéd, senki nincs, akivel rajta kívül van egy minimális kontaktod.

2023. aug. 27. 21:47
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

Ott van például, aki, akik rászólt, rászóltak, hogy milyen bunkó. Te magad írtad. Biztosan nem küldene el, segítene. Hiszen látta.

Hallod, adok annyi ötletet, hogy mindjárt én lépek le a pics@ba.

2023. aug. 27. 21:49
 25/28 A kérdező kommentje:
Nem, nem segítenek, mondván ők ebbe nem akarnak beleavatkozni. A párom szülei is mondták már neki hogy hogyan beszél (velük a szülrivel is!) de semmi. Egyszerűen nem érdekli semmi, csak saját maga.
2023. aug. 27. 21:58
 26/28 A kérdező kommentje:

Az apja kórházban volt pár hete. Mentő vitte be a kórházba. A párom aznap jött haza a rokonaitól Bp-ről, és mikor hazajött, kipakolta a ruháit, majd azt mondta kimegy az autóhoz a borokért amiket hozott, nehogy összetörjenek. Mondom neki hogy hagyd a fenébe a borokat, menjünk be a kórházba az apádhoz. A kórházban meg az apját hibáztatta hogy miért nem vitette be magát előbb a mentőkkel. (Hirtelen agyvérzése lett az apjának, tehát nem fokozatosan lett rosszul.)

Én gőzerővel keresem a munkát, olyat ami nem olyan hogy 3 hónao mulva kirúgják az embert mert addig jár a támigatás a cegnek. Ez pont gyárakra jellemző, és nekem állandó, biztos munkahely kellene ahhoz hogy biztosan el tudjak menni máshova lakni, ne csak pár hónapokra.

2023. aug. 27. 22:06
 27/28 anonim ***** válasza:
60%
A nárcisztikus megtéveszti a környezetét. Aki blamálja magát és leégeti magát az sohasem nárcisztikus, mert a nárcisztikusnak épp az a lényege hogy egész életében álarcot hord és eladja magát, max otthon 4 fal között terrorizál másokat, vagy úgy hogy ne terjedjen el hogy milyen. Úgyhogy ha valakit mindenki utál, az 10000000% nem nárcisztikus. A nárcisztikusról csak az áldozatai tudják hogy milyen.
2023. aug. 30. 03:47
 28/28 anonim ***** válasza:
Én is ajánlom, hogy nézd bennfentes videóit youtube-on. Tényleg nagyon jók, és segít eldönteni, hogy valóban nárcisztikus e. Ahogy olvastam a kérdésed nekem is az jutott eszembe, hogy egyszerűen egy beképzelt bunkó, de aztán tényleg egyre több nárcisztikus jegyet véltem felfedezni a viselkedésében. Így kívülállòként viszont nem tudom neked biztos megmondani. Ha szeretnél, írj rám privátban, én is érintett vagyok/voltam áldozatként,hátha tudok valami hozzátenni. És még egy valami..tudom, hogy nagyon nehéz ha az ember kiszolgáltatott helyzetben van, és csapdában érzi magát egy ilyen valaki mellett,de mindig van egy kiùt. Csak az a megoldás ha valamilyen módon otthagyod. Nem is kell igazolást keresnek rá, hogy nárcisztikus, ha ennyire megkeseríti az életedet akkor tényleg nincs helye benne!
2023. okt. 19. 21:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!