Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ezek utalhatnak nárcisztikus...

Ezek utalhatnak nárcisztikus személyiségzavarra?

Figyelt kérdés
Megbánt másokat, és ha ez szóvá van téve neki, dührohamot kap, semmiért nem kér bocsánatot, verbálisan lenyom másokat, félbeszakítja mások mondanivalóját, szándékosan provokál, mindenbe beleköt, és flegma, kivagyi. Meghatozza hogy mások mit tehetnek, mit nem, állandóan minősít másokat (pl hülye, értetlen és egyéb lekezelő negativ jelzők). Mindenért mádokat, vagy a körülményeket okolja. Ha valaki megmondja neki finoman, hogy nem illene úgy viselkednie, beszélnie ahogy teszi, azt válaszolja hogy azt tesz amit akar, úgy beszél ahogy akar.
2023. aug. 27. 20:34
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Azt hogy tudom az, semmin nem változtat. A helyzetemen biztosan nem, ugyanis jelenleg nincs hova mennem lakni, nincs rokonom aki átmenetileg megengedné hogy oda költözzek. A legrosszabb az, hogy a külvilágnak teljesen mást mutat, de ott is akik rájönnek milyen, és rászólnak hogy milyen bunkó, hogy beszél stb, az egyik fülén be, a másikon ki. Nekem meg nincs érzelmi támogatóm. És elviselni hogy kötekedik mindenben, hogy dührohamokat kap, hogy felsőbbrendűen lekezel, hogy mindig minősít, azt érzelmi támogatás nélkül iszonyat megterhelő.
2023. aug. 27. 21:05
 12/28 A kérdező kommentje:
10-es ez a mit ad neked kérdés... vannak kényszerhelyzetek, ezt vázoltam a 11-es kommentemben!
2023. aug. 27. 21:06
 13/28 A kérdező kommentje:
Lényegében azért bánt, mert védem magam, a személyiségem. Emiatt állandóan negativan minősít, kötekedik, és azt sugallja hogy azért ilyen mert megteheti! Tudja jól hogy nincs hova mennem, és ezen is élvezkedik.
2023. aug. 27. 21:08
 14/28 anonim ***** válasza:
73%
Igen, nagyjából tankönyvi, de akkor mi van? Ha ilyen és számodra nem elviselhető, szakítsd meg vele a kapcsolatot, amint lehet.
2023. aug. 27. 21:09
 15/28 A kérdező kommentje:
Nyilván azon vagyok, de rátesz egy lapáttal az is, hogy elvesztettem a munkámat. Teljesen ki vagyok szolgáltatva neki, és ő ezzel visszaél. Nulla empátia, és látványosan vesz magának dolgokat, én meg örüljek ha a legalapabbakat megveszi nekem. Értsétek pl étkezés.
2023. aug. 27. 21:12
 16/28 anonim ***** válasza:
2023. aug. 27. 21:20
 17/28 A kérdező kommentje:
Esztergom köszi. Nem ott élek sajnos.
2023. aug. 27. 21:25
 18/28 anonim ***** válasza:
60%

Olvasni tudsz-e? Szállással!

De végülis igazad van, hiszen nem megoldást kértél, csak azt kérdezted ez nárcisztikus szemelyiségzavar-e. Én vettem túl komolyan.

Szép estét!

2023. aug. 27. 21:28
 19/28 A kérdező kommentje:
Megmondod hogy miből utazzak, miből vegyek rihát, élelmet stb? Mert a fizut nem előre adják.
2023. aug. 27. 21:33
 20/28 anonim ***** válasza:
73%

Ha annyira rossz a helyzet, előteremted. Eladsz valamidet. Vagy az övét. És vissza se nézel.

Ne a kifogásokat keresd.

Amíg minden megoldásra van egy problémád, addig nem lesz semmi.

2023. aug. 27. 21:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!