Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Pánikbetegség lenne?

Pánikbetegség lenne?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Már Május óta ezen gondolkodom, édesapámmal élek, volt nevelő anyám (aki 2 éves korom óta nevelt) Februárban elköltözött, azóta ne beszéltem vele. Most meg félek, mert vissza megyek edzeni és félek az ottani emberek véleményéről...

Januárban vettem észre magamon hogy szinte minden este remegtem/rázott a hideg, ezt már egy kis ideje csak ritkán tapasztalom.

Májusban el kezdett mindentől gyomorgorcsom lenni, ez még mindig tart, és a legrosszabb hogy nincs is min aggódjak de egyszerűen bennem van ez a szorongás érzés.

Néha rám tör a légszomj, úgy érzem minthogyha csak félig telne meg a tudom, és szúr a szívem is egy ideje .

Gyakran jön rám ez az érzés...

Fájnak/zsibbadnak a végtagjaim, bár ezt be tudom adnak hogy szinte egész nyáron nem mozogtam...

Nagyon hálás lennék ha valaki el tudná mondani miért történik ez velem, mert lehet nem is vagyok az

16/L

#szorongás #pánikbetegség #mentálisegézsség
2023. aug. 27. 17:01
 1/3 A kérdező kommentje:
Elnézést a helyesírási hibákért.
2023. aug. 27. 17:03
 2/3 anonim ***** válasza:
Igen lehet erős szorongástól
2023. aug. 27. 22:34
 3/3 anonim ***** válasza:
Igen, könnyen lehet. Hasonló cipőben járok. Tudsz erről beszélni apukáddal? Szakemberre lenne szükséged.
2023. okt. 2. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!