Mit csinálnátok a helyemben? 27F
Generalizált szorongásos zavarom van ami borzasztóan megnehezíti az életem.
Emiatt mindig más munkát kell találnom BP-n mert csomó dologban borzasztóan megkeseríti az életem ha nem tudok "komfortos" munkát végezni. Igazából az a problémám ha olyan helyzetben vagyok ahol tudom hogy nem lehet megállni egy percre és elmenni egy olyan helyre ahol egyedül vagy (rágyujtani,wc,kajálda stb... ) viszont ha a munka olyan hogy teljesítménybér van pl, tehát egyrészt nem függ tőlem senki másrészt ha tudom hogy bármikor megállhatok pihenni akkor semmi bajom nincs akár megállás nélkül és szorongás nélkül megy az egész műszak.
Egyrészt segít-e a frontin meg a többi nyugtató?
Másrészt tudtok-e ilyen típusú munkát amit fent leírtam tényleg lehet kb favágástól, adminisztráción át irodai munkáig bármi.
Csak ne Budapest belváros mert oda necces nekem eljutni nap mint nap (érthető okból)
Érettségim van illetve angolul beszélek.
Köszi előre is.
Rengeteg ilyen munka van, inkább az a kérdés, h te ezzel mennyi pénzt akarnál keresni. Végzettséged nincs, tehát a nagyon jó irodai állasok kilőve. Az angol nyelvtudással lehet mit kezdeni, ha tényleg jól beszélsz és persze nyelvvizsgád is van. Az kevés, ha felirat nélkül nézel angol nyelvű filmeket.
Ha tényleg csak ilyen 1-2 perces szünetről van szó és nem napi 100x, akkor gyakorlatilag bármilyen munkahely szóba jöhet, ami nem igényel különösebb végzettséget és persze nem szalagmunka, mert a szalag mellől nem lehet csak úgy elmenni. Keress meg pl lakatos üzemeket. Esetleg menj el futárnak. Ott aztán elég szabadon oszthatod be, h mikor állsz meg és csak jogsi kell hozzá. Ha jogsid sincs, akkor kajafutár.
A nyugtatókat sztem felejtsd el, vagy ha nagyon úgy érzed, h szedni kellene vmit, előtte feltétlenül konzultálj orvossal.
""A nyugtatókat sztem felejtsd el, vagy ha nagyon úgy érzed, h szedni kellene vmit, előtte feltétlenül konzultálj orvossal.""
Bírom ezeket a okos embereket szerinted bemész a patikába kérsz nyugtatót azt adnak? naná hogy kel konzultáljon orvossal másként nincs recept...Én automatizált gépesíttet üzembe mennék a helyedbe ahol csak felügyelni kel a gépeket Solymár téglagyár ilyen...Te vagy a főnök nem a betegséged ne hagyd hogy a betegség irányítsa az életed
“Te vagy a főnök nem a betegséged ne hagyd hogy a betegség irányítsa az életed”
Bírom ezeket az okos embereket, akik szerint egy mentális betegség így működik.
Mellesleg az orvossal konzultálást nyilván szakemberre értettem. Háziorvos bármikor felír nyugtatót, kedélyjavítót, stb. olyanoknak is, akiknek lehet nem lenne rá szüksége. Pl én rivotrilt úgy kaptam a háziorvostól, h azt se kérdezte, h előtte szedtem e valaha bármi ilyesmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!