Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Lehet normális aki öngyilkos...

Lehet normális aki öngyilkos akar lenni?

Figyelt kérdés
Ha valaki logikus gondolatok alapján dönt úgy, hogy nem akar élni. Végülis sajnos egy olyan társadalomban élünk ami tönkreteszi a bolygót az emberek gyilkolják egymást, háborúk stb. A legtöbb ember tudja ignorálni ezeket a dolgokat de én nem. Szégyellem, hogy az emberi fajhoz tartozom. Nem látom az értelmét ennek az életnek, mókuskeréknek, igazságtalanságok elviselésének ezért lennék inkább öngyilkos

2023. aug. 27. 11:40
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
31%
Aki ilyen külső okok miatt akar öngyi lenni, az nem egészen normális. Ha valaki gyógyíthatatlan beteg, és több hónapos szenvedés várna rá, az már érthetőbb.
2023. aug. 27. 12:22
 12/29 A kérdező kommentje:
11-es,ez engem nem vígasztal, bárki lehet gyógyíthatatlan beteg akár én is tehát mindegy.. Vagy jön egy baleset és lebénulok pl. akkor az már eléri az emberek ingerküszöbét, hogy akkor ennek jogosan van rossz kedve, jogosan nem akar élni.. Én tisztában vagyok az ilyen veszélyekkel de az nem vígasztal, hogy más jobban szenved
2023. aug. 27. 12:28
 13/29 A kérdező kommentje:
10-es egy gyönyörű lányt persze, hogy sokan sajnálnak de egy csúnya lányt mint pl. én nem hiszem.. Inkább mondják, hogy nem normális meg az ilyenért nem kár
2023. aug. 27. 12:30
 14/29 anonim ***** válasza:
63%
Kérdező... Ebből lerí, hogy azért kérdezted meg, mert az akarsz lenni! Tudnánk beszélni? Nem azért, mert meg akarlak javítani vagy ilyesmi, hanem hasonlóan egyedül érzem magam.
2023. aug. 27. 12:58
 15/29 arpi1969 ***** válasza:
az antidepresszáns "gyógyszerek" tájékozatóján már fel van tüntetve mellékhatásként az "öngyilkosság". olvasd el figyelmesen és meg fogod találni. Az öngyilkos emberek többsége emiatt lett öngyilkos, ha egyéb komoly ok nem volt a háttérben. A gyógyszer szedése után még 30 napig még erősebben jelentkeznek a mellékhatások, nagyon kell vigyázni amikor abbahagyod, magyon veszélyes játék. Sajnos elhízást okoznak, ami tovább rontja a helyzetet. Ez egy beteg világ azt nagyon jól látod egyébként, az a neve, hogy "ipari társadalom" és valóban nem lehet semmit tenni mert az átlagember nincs döntési helyzetben, nincsenek eszközei és hatalma.
2023. aug. 27. 13:00
 16/29 Kroms ***** válasza:
46%

Nem, csak megtévesztett ember akar ilyet tenni. Pl. te is írsz olyanokat, hogy "olyan társadalomban élünk ami tönkreteszi a bolygót", pedig ha megnézed a Föld jelenleg ismert/tanított méreteit, csak egy kis része az, ahol egyáltalán ember él és még kisebb az, amit ebből "tönkretesz", vagyis ez már alapból nem egy racionális gondolat. Gyilkosság és háború mindig is volt és lesz, ne foglalkozz vele, amíg nem érint személyesen - és jó eséllyel nem is fog egész életedben. Sokan az áldozatok közül (pl. idegen országot megszálló katonák) pedig konkrétan maguknak keresik a bajt, ez is mindig jusson eszedbe.

Mint mindenki, te is élvezheted az életet, csak ehhez nyilván tenni is kell. A jó hír az, hogy egy nőközpontú világba születtél nőnek, így eleve "könnyű módban" játszol. Nem véletlen, hogy az öngyilkosok min. 3/4 része férfi. Mivel p1na van a lábad között, gyakorlatilag nincs határa, hogy mit kaphatsz meg ingyen, csak időben kell cselekedned, mert a női szépség múlandó dolog. És az sem lehet kifogás, ha félelmetesen ronda vagy, mert ma már bárki számára elérhető a plasztika (a konditerem meg pláne).

2023. aug. 27. 13:26
 17/29 arpi1969 ***** válasza:
77%

amivel javíthatod az életedet, a következő dolgok:

1. minden gyógyszer STOP még a vitaminok is STOP

2. saját kisállat

3. Bicikli minden nap (nem a kocsik közt)

4. Gyümölcs minden nap

5. Könyvek a TV helyett

2023. aug. 27. 13:44
 18/29 A kérdező kommentje:
Hát nekem már jóval azelőtt voltak ilyen gondolataim az öngyilkosságról mielőtt elkezdtem szedni gyógyszert illetve az se igaz, hogy hízást okoznak amit én szedek pl. fogyás, étvágytalanság a mellékhatása tehát nem minden esetben.. Ha meg nem szedem a gyógyszert az utcára se tudok kimenni kb. elmúlasztotta a tenziós fejfájásom ami a stressztől volt szóval ne csak szidjuk a gyógyszert van akinek segít legalább egy kicsit..
2023. aug. 27. 14:13
 19/29 A kérdező kommentje:
A plasztika egyébként rengeteg pénz több millió forint kitalálhatod hogy nem vagyok milliomos 🙃
2023. aug. 27. 14:14
 20/29 Kroms ***** válasza:

Milliomosnak nem sokan születnek, de ma már nem nehéz azzá válni, főleg, ha valamilyen szakmád is van.

2023. aug. 27. 14:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!