Hogy mondjam el a szüleimnek hogy lehet bipoláris vagyok?
Figyelt kérdés
Sokat gondolkodtam utana olvastam, teszteket csinaltam es lehet hogy bipoláris es borderlineom is van. Ki szeretnem magam vizsgáltatni de felek hogy anyamek kinevetnek vagy azt mondjak ossze vagyok zavarodva...de nem. Ha valakit érdekel mit erzek akkor szivesen válaszolok hogy miert hiszem azt hogy ezek vannak.2023. aug. 26. 22:22
11/12 anonim válasza:
Akkor írj privátot. Meghallgatlak. Sokat tudok erről a témárol.
12/12 anonim válasza:
Ha annyira fiatal vagy,hogy nem írhatod le,akkor nem fogsz borderline diagnózist kapni(hiába vagy az) ha szeretnél beszélgetni írj nekem én diagnosztizált borderline vagyok hátha tudok tanácsot adni. Ha nem válaszolnék egyből nem azt jelenti,hogy nem akarok csak dolgozom és néha nagyon leszív:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!