Antidepresszánstól miért nem vagyok boldog?
Már majdnem 6 hónapja szedem max dózisban Dulodet nevű gyógyszert.
Még mindig legszívesebben nem élnék, motiválatlan vagyok stb. Legalább a szociális szorongásomon segített egy kicsit... De kedvem még mindig nincs beszélgetni. Másik gyógyszer kéne?
Esetleg valami étel/ital ami akadályozza a felszívódását?
Energiaitalt szoktam inni 1-et reggel mondjuk attól jobb kedvem lesz egy ideig... Amúgy nem cigizek nem iszok alkoholt. Miért nem gyógyulok? 😞
Soktényezős, nem tudhatjuk. Nekem a Remotiv beütött egy hét után, de az étrendem is fullos volt mellette. Többet kellene tudnunk, hogy esetleg ötletelhessünk. D vitamint, ómega-3-at szedsz? Energiaitalt ne igyál... 6 hónap nagyon sok, hogy szedheted ennyi ideig, ha nem hat?!
Hús? Tirozin, triptofán, taurin atb.?
Azért szedem, mert a szorongásra hat pl. könnyebben merek beszélni tehát valamennyire hat csak nem a hangulatomra...
Nem szedek most semmi vitamint..
Étrendem nem a legjobb mostanában azt eszem amit találok, mert nincs kedvem összerakni valamit/boltba menni.
Édességet kívánom mindennap sajnos 😞
Szerintem gyógyszert kellene váltani, ha ez maximális adagban sem hat.
Azért boldog, örökké jókedvű, vidám pusztán a gyógyszertől nem leszel, de egy normál szintre fel tud hozni. Például hogy motiváltabb, energikusabb legyél.
Sajnos sokat kell kipróbálni, mire az embernél beállítják a jót, megfelelő adagban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!