Akinek antidepresszánst írtak fel, de nem szedi az miért döntött úgy?
Mert pont elég,hogy súlyos depresszióm van. Nem akarok még gyógyszerfüggő is lenni.
Ha meg mégis kinyírom magam,azt tiszta fejjel szeretném eldönteni. Nem begyógyszerezve.
Én 10 évig szedtem, elsőre eltalálta a doki, nekem reagált rá a szervezetem és jelentősen csökkentette a szorongást. 10 év után, fellépő mellékhatások miatt tettem le. Egy éve nem szedem, megpróbáltam újra szedni, de egy életre elege lett a szervezetemnek ebből a gyógyszerből (a leghatékonyabb SSRI-nek tartják). Csípőfájdalmam volt fél évig és a térdeim is fájtak, azért hagytam abba, utána ezek elmúltak s vissza se tértek azóta. Ha szedem érezhetően nehezebbek a lábaim, hajlamosít visszérre. Lábgörcsöket is okoz. Utánaolvastam, csontoknak nem jó, és ízületi fájdalmakat okozhat, na ez volt nekem. Mindezek miatt nem tudnék sportolni gyógyszer mellett, egészségkárosodás nélkül (rendszeresen futok). Annyit tudok tenni, hogy B-komplexet szedek reggel egyet, az is hat valamelyest.
Ahogy összeszámolom volt vagy 10 mellékhatása, de valahogy tolerálta a szervezetem egy ideig, még fiatalabb voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!