Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez jó út amin most haladok,...

Ez jó út amin most haladok, vagy nem?

Figyelt kérdés

Annyi élettörténet elég, hogy családom kb 6 éves koromig volt, anyai szeretetet 15 éves koromig kaptam, bár anyám ezelőtt se volt normális, és már 13 éves koromban is magamról kellett teljesen gondoskodni. Szeretetet nem igen kaptam. Barátaim sose voltak.

16 éves koromban lettem depressziós, szuicid dolgokkal, aztán 18 éves barátkoztam, mindegyik magamra hagyott xd pedig szívem lelkem kitettem értük. Vannak haverjaim, de azok sosincsenek mellettem. Volt osztálytársaim, akik beálltak amögé aki kitúrt a baráti társaságból. Ezek inkább ellenségesek. Na mindegy. Nem vagyok szerethető ez van.

Én kb 2015 óta nagy vasútfan vagyok, 2020 óta méginkább. Június óta megszállott. Már nem akarok öngyilkos lenni. Az a pár ember aki velem beszél néha, főként internetes emberek akik az ország másik végén vannak azt mondják kezeltessem magam, ez nem normális. Mindig a vonatokról, mozdonyokról beszélek. Sokszor Rábai állomásköszöntő bemondásával köszönök. Állandóan fotózom a vonatokat. Magamat sokszor 431 011-es szilinek allitom magam, mert nem vagyok újrafestve, ezáltal nem vagyok megborotválkozva. De sokszor magamat is mozdonynak képzelem. Ha fáradt vagyok akkor 431 011, ha erős, és dolgozom akkor V63 004, hogyha meg fiatalos , energiával teli, akkor egy flirt de pályaszámot nem tudok ahhoz mondani mert az nem igen van.

Emberekkel a kapcsolatom 0, és amikor beszélni kell valakivel remeg a hangom, mert június óta elszoktam az emberektől. Nincs pszichológusom se már, se semmim xd. Dolgozom ott meg nem barátkozom, azok 50+os befársult emberek. Én mozdonyvezető akarok lenni de még csak 19 vagyok. Aki esetleg azt mondja hogy más vasútrajongóval barátkozzak, annak csak annyit mondok, hogy megvolt és ő annyira szemetmódon hátbaszúrt, hogy azok az internetes emberek is iszonyatosan felhergelték magukat. Ő volt az utolsó csepp.

2023. aug. 26. 12:44
 1/7 A kérdező kommentje:
Egy Vectron szeretnék lenni egy 471 003. Tehát egy erős ember, leginkább belül. Nem akarok sok barátot, de azért legyen. És mindig tartani tudjam a menetrendet a 20as vonalon (az életemen) hogy sose hagyjam el magam, mindig megragadni a lehetőségeket és ne vesszek el a depresszióm tengerében
2023. aug. 26. 12:51
 2/7 anonim ***** válasza:
Pont a 4-es gringó? Az nagyon de nagyon kényelmetlen! Olyan műsort csinál az a forgóváz alatta, hogy kb 2 perc után akar az ember kiugrani az ablakon tőle.
2023. aug. 26. 13:14
 3/7 A kérdező kommentje:
Az lehet, de ha nem lenne iritális bél szindrómám akkor 630 016 lennék munka közben.
2023. aug. 26. 13:16
 4/7 anonim ***** válasza:
60%

Ne várj másokra! Te legyél mindig az első aki behalad egy állomásra és te is hagyd el legelőször!

Akármekkora is a szerelvény, mindig teljes erővel húzd!

A vontatási energia hatékony felhasználása akkor a legjobb ha hamar felhúzod a szerelvényt az alkamazható legnagyobb sebességre és utána kifuttatod.

Homokolj ha kell! De húzd! Ne házta nézz, hogy mekkora a vonat, hanem előre, a célállomás felé!

2023. aug. 26. 13:32
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy valami gyogyszer helyre tudna ugy tenni, hogy az amugy nagyon is klassz erdeklodesed mellett az eletet is mas szinben lasd.

Nem irok terapiat. Rengeteg penz es ido. Irrealis. Tenyleg vannak jo gyogyszerek, miutan diagnisztizaljak, pontosan mi is a gond. Nem vagy elmebeteg, de gond van. Haziorvos, beutalo pszichiaterhez, es folytatva a vonatok iranti szenvedelyt, eselyt adni annak, hogy igazi onmagad legyel. Pont a gyogyszer tudja visszaadn azt az onmagad, amit a seruleseid eltorzitottak.

2023. aug. 26. 14:04
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ ez nagyon tetszik, megfogadom 😍
2023. aug. 26. 14:08
 7/7 szőlőcukros_petraaa ***** válasza:
100%
Szerethető ember vagy ne mondj hülyeségeket! Szerintem jót tenne neked egy csoport terápia! Hétfőn megyek a Thalassa házba Budapesten egy pszichiátriai ház gyere el, próbáld ki veszteni valód nincs. Segítséget kérni nem szégyen! Én ott leszek!
2023. aug. 26. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!