2/15 anonim válasza:
Ateizmus. Nincs felesleges bűntudat amiatt, mert szexeltél egy gyönyörű nővel, akivel fél éve együtt jársz. Nem kell azon gondolkodnod, hogy bűn-e Harry Pottert olvasni. Nincs szent tekintélyelvűség, mindent megkritizálhatsz, a vallási vezetőket, a szentírásokat is. Nem kell hinned olyan bizonyítatlan mesékben, ami vallásokban vannak (angyalok, a víz borrá változik stb.)
3/15 anonim válasza:
Jézus magát nevezte az útnak ez tény. Ez azt jelenti, hogy Istenhez az Ő közvetitése által szólhatunk, közeledhetünk.
Az út, amelyen Járnunk kell ebben a világban, Keskeny és "göröngyösnek tűnik" tele "akadályokkal. A keresztények, bizonyos korlátok között élnek, ami nem nehéz, csak a körülmények és a világ állapota neheziti, ami körbe vesz.
Ha valakinek nincs egészséges "bűntudata", az magabiztos, alázat hiánya van Istene felé, mert nem szeretné hogy Isten határozzon arról mi a Rossz.
Ősszekeveri a "beteges rettegéssel", ami nem ugyanaz.
4/15 A kérdező kommentje:
Valaki,aki szerint szeretet?Egy ilyen kéne és attól útmutatás.
2020. júl. 2. 12:56
5/15 anonim válasza:
A szeretet gyakorlásához nem kell vallás.
6/15 anonim válasza:
Akiben nincs szeretet, az tök mindegy hogy vallásos vagy sem.
7/15 anonim válasza:
4 Miről beszélsz?:D Jézus maga a Szeretet.
8/15 A kérdező kommentje:
#5 és 6 Tudom.Én csak segírséget kértem..
#7Ne beszélj hülyeségeket!
2020. júl. 2. 15:00
9/15 anonim válasza:
Melyik az igazán jó út? Az attól függ, kedves Kérdező, hova igyekszel.
10/15 A kérdező kommentje:
Önmagamat megtalálni a szeretettel.
2020. júl. 2. 15:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!