Meg akarok halni, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Semmire nem vagyok jó nem bírom már ezt az erős lelki fájdalmat. Semminek nem látom értelmét nincs helyem ebben a társadalomban. Nincs semmi ami életben tart kivéve a félelem a fájdalomtól. Arra várok mindennap hogy aludjak. Nem szeretem ezt az életet. Utálom ahogy kinézek.
Fel akarom adni és csak aludni örökre...
2023. aug. 25. 12:12
11/16 anonim válasza:
Megértelek,az élet nehéz a Legfőbb Jó nélkül.Nekem is az volt.Találd meg a végtelen Jót,ISTENt.De hogyan?Ahogy én is megtaláltam.Döntsd el, hogy megkeresed a Jót, aki a szeretet is,és minden Jó is.Szólítsd meg, imádkozz.Kérdd, hogy segítsen megtalálni Őt.Kérj bizalmat is felé.Az ÚR JÉZUS KRISZTUS ISTEN Fia,hozzá imádkozz,kérdd, hogy segítsen rajtad, Ő segíteni fog,aztán maradj is vele örökre.Ő Maga a szeretet és jóság.
12/16 anonim válasza:
Fogalmuk sincs ezeknek, hogy miről beszélnek. Menk plasztikai sebézhez. Jézusom ki ez a 12 éves agyhalott? Nekem erős testi és lelki fájdalmaim vannak. Az egy jó nap, ha nem fájok. Mit tudnak ezek az éppen Ozoráról hazatévedett hippik a valódi fájdalomról? Ez a társadalom beteg. Nézd csak meg a komment szekciót: segítségért jöttél, és fikázást kaptál. Szép volt srácok. Fogyjál le attól minden jobb lesz. Ostoba barmok. Én sem szeretem az életet, és már leszarom, hogy nem nézel ki egy Adonisznak. De tehet valamit: Mit szeretsz? Filmek? Zenék? Magányos séták egy erdőben? Azokat eröltesd. AZok fel fognak tölteni, de ez a sok jóéletű szarházi itt. Magasból szarj rájuk. Fogalmuk sincs miről beszélsz! Nekem van!
13/16 anonim válasza:
Juhász Paci Laci AKkor a te jó istened miért nem segített az Aushwictz-i zsidókon. Nem imátkoztak eléggé, vagy csak zsidók voltak? Mit számít az a JÓ ISTENHEZ?
14/16 anonim válasza:
Szia. Jelenleg ezen a Földön nincs menyország, és nincs gyehenna. Össze van keveredve a jó és a rossz. De van átmeneti lehetőség oda és vissza. Eljön az az idő, amikor ISTEN szétválasztja a jót a gonosztól,a szentet az ördögitől, és nem lesz többé keveredés.Lesz öröm és lesz gyötrelem.Lesz menny és pokol.Most még sokaknak van lehetőség dönteni a jó mellett, és ISTENhez tartozni.Az idő erre adatott.Te hogyan döntesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!