Meg akarok halni, mit tegyek?
Semmire nem vagyok jó nem bírom már ezt az erős lelki fájdalmat. Semminek nem látom értelmét nincs helyem ebben a társadalomban. Nincs semmi ami életben tart kivéve a félelem a fájdalomtól. Arra várok mindennap hogy aludjak. Nem szeretem ezt az életet. Utálom ahogy kinézek.
Fel akarom adni és csak aludni örökre...
1. Utálod, ahogy kinézel: ha kövér vagy, fogyókúrázz (sok zöldség, saláta, sovány húsok, sport), ha túl sovány, akkor ésszel, de hizlald magad. Ha ronda az arcod, akkor vagy elfogadod magad, vagy végső esetben plasztikai sebész. Egyéb szépséghibákra (pattanás, bőrkeményedés, stb.) számtalan kozmetikai termék áll a rendelkezésedre.
2. Valamire mindenki jó. Én se vagyok jó sokmindenre, a munkák nagy részére én is alkalmatlan vagyok. Én a tanításban találtam meg magam, és emellett grafikus vagyok (művészeti pálya). Ha van hobbid, nézd meg, hogy milyen munkák köthetők hozzá. Szakmát tanulni mindig lehet újra és újra.
3.Találj célokat az életben (utazás, családalapítás, stb.) Ezekért tegyél valamit. Ismerkedj, ha tudsz, tegyél félre pénzt.
4. Nem mindegyik pszichiáter egyformán jó, ha az egyik nem vált be, érdemes keresgélni.
A világ nem fog megváltozni. Csak úgy lehet szebb, ha pozitívan állsz a dolgokhoz. Nem várhatod el, hogy mások tegyenek boldoggá. A te felelősséged, hogy jól érezd magad. A saját boldogságod egyedül rajtad múlik.
Irány a pszichiáter, újra, sürgősséggel. Beutalót a háziorvos ad.
Vagy irány az SBO egyenesen.
Pszichopata orvosok majd zombit csinálnak belőled, egy drogfuggot,tippeket nem adok pedig van egy csomó, örülj neki hogy egészséges vagy, majd ha pelenkaznak akkor sírj.
Menj onkentesnek Afrikába, rajossz hogy pici bajod van most
Hat ne halj, meg remélem segitettem.
Udvozlettel:
Dobrev Klára.
Ugyan ezt éreztem 16-18 éves koromban.
Aztán rájöttem hogy mind emberek vagyunk csak én vagyok kicsit furcsa. De jó ember vagyok így beláttam hogy tök jó itt lenni ezen a világon.
Én örülök hogy te is itt vagy velünk mert nélküled ezt nem írhattam volna le.
Oh és nincs olyan hogy nem vagy jó semmire. Nincs neked semmi bajod csak sok a felesleges gondolatod ami gyötör. Tedd bele egy dobozba és gyújtsd fel azokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!