Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ezidáig azt hittem, hogy...

Inloveindostoevskybooks kérdése:

Ezidáig azt hittem, hogy érett vagyok érzelmileg, nálatok is előfordult ez?

Figyelt kérdés

Mostanában kezdtem szakemberhez járni, két elnyomott trauma miatt. Az utóbbi ambuláns lapon az állt, hogy emocionálisan éretlen vagyok, az érzelmeim túlzott dominanciáját látja, és hogy hangulati ledáltságom van. Lent megemlítette azt is, miszerint diszharmonikus személyiségfejlődésem van. (ezt ezidaig sosem írta fel)

Hogy őszinte legyek, nem értem teljesen.

Mit foglal magában a diszharmonikus személyiségfejlődés, és az a tény, hogy a érzelmeim dominálnak?

2023. aug. 23. 08:52
1 2
 11/13 Rengarzzz ***** válasza:
83%
#9 köszönöm hogy felnyitottad a szemem, már nem vagyok, elmúlt.
2023. aug. 23. 14:14
 12/13 A kérdező kommentje:

Életemben nem volt olyan, hogy érzelmileg döntsek, ezért is lepődtem meg. A lapon az is áll, hogy eszköztelen vagyok a problémáimmal szemben, ezen sajnos ha akarnék sem tudnék változtatni. Sokszor a logikus utat választom, az érzelmek kifejezéssel vannak gondjaim, az is oda van írva a lapra.

Köszönöm a válaszaitokat!

2023. aug. 23. 15:14
 13/13 anonim ***** válasza:
Milyen szakemberhez jársz?
2023. aug. 23. 15:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!