A szorongás tényleg ennyi mindent tud kiváltani?
Van hogy egész nap szorong az ember? Megállás nélkül.
Olyankor mellkasi nyomás is társul hozzá, és ilyenkor (bocsánat) el kell mindig mennem nagy wc-re, van hogy egymás után többször is. Figyelem testem reakcioit, hogy hol fáj, mi fáj, hol zsibbad. Ilyenkor magas a vérnyomásom és a pulzusom is. Félelem is van bennem. Ha mosolyogni kell akkor érzem hogy nem őszintén mosolygok.
Ha elmegyek valamerre,vagy ha vendégek vannak nálunk akkor semmi bajom nincs, általában itthon jön csak rám. Hülyén hangzik de van hogy belépek a bejárati ajtón és már érzem magamon a szorongást.
Félek az éjszakától, félek aludni. Van hogy éjszaka riadok fel hogy nyom a mellkasom izzadok és remegek, és hiába iszok ki van száradva a szám. Ilyenkor is a vérnyomásom az egekben van...150, a pulzusom pedig 130.
Az elmúlt évben két kardiológusnál is jártam akik mindent rendben találtak a szívemmel. Szervi bajom nincs. Az utóbbi orvos refluxra gyanakodik. Vérvételi eredményem tökéletes.
Akkor mi lehet a bajom? Merre induljak tovább milyen kivizsgálásra?
4 éve történt egy trauma a családban. Igazából azóta vannak ezek a tüneteim,de az elmúlt fél évben szinte elhatalmasodott rajtam és a mindennapjaimat megkeseríti.
Köszönöm hogy elolvastad és meghallgattál!
Volt ilyen bajom, tudat alatt az agyad összeköti, vélhetőleg most az otthonoddal.
Nekem az segített, hogy másik városba költöztem, teljes környezetváltozástól jó lett.
Kedves kérdező! Ugyanebben a helyzetben vagyok Én is. Ugyanilyen tünetekkel..
Már egyszer sikerült kijönnöm ebből, most újra visszatért ez az állapot.
Ha van kedved, írj rám privátban. Írok bővebben ha szeretnéd.
Kitartást.
BÁRMIT ki tud, ezt komolyan mondom.
Én gyász után roppantam meg, minden orvost végigjártam, megállapították semmi bajom nincs élettanilag, a psziché generál mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!