Miért kételkedek mindig magamban?
Egyszerűen nem tudom elődönteni, hogy jó vagy rossz ember vagyok.
Hogy én vagyok e a toxikus ember vagy akik körülöttem vannak. Ha megbánt valaki akkor az én hibám e, hogy kiakadok miatta, mert túlérzékeny vagyok vagy más is ideges lenne.
Nem tudom eldönteni mit dolgozzak, mit tanuljak, mit kezdjek az életemmel. Úgy érzem semmilyen döntés nem jó. Csak gondolkozok egész nap de válaszokat nem találok. Mit tegyek, pszichológus tud segíteni ezen esetleg?
De nem csak magamban hanem másban is kételkedek, hogy vajon valóban kedves e vagy csak manipulálni akar.
Nem tudok bízni másokban se de magamban se.
Igen, pszichológus. Nincs önbizalmad. Miből gondolod, hogy a toxikus ember ismérve az, hogy kiakad?
Hány éves vagy? Idáig mit tanultál és mit dolgoztál?
Anyukám párjára, mert olyan dolgokba is beleszól amikről fogalma sincs. Például, hogy felmondtam a munkahelyemen és hallom ahogy arról beszél, hogy úgyse találok mást stb.
Aztán oda megyek szólni, hogy hallom amit mond és azt mondja kit érdekel miért ne beszélhetne rólam? Ebből lett veszekedés
Meg mindennek úgy kell lennie ahogy ő akarja ha nem azt nem tudja elviselni. Én meg ezt az önző hozzáálását nem tudom elviselni.
Egyszer azért veszett velem össze, mert kidobtam egy régi mosogatószivacsot és raktam a helyére újjat. Aztán azt mondja majd akkor dobjam ki ha a saját pénzből vettem. Pedig én is szoktam venni, lehet azt amit kidobtam éppen ő vette de ha elfogy akkor veszek én is... És ilyenből jön neki, hogy trehány vagyok stb.
Ilyen kis dolgokból csinál problémát
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!