Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi történik ha valaki nyugtató...

Mi történik ha valaki nyugtatóra fogyaszt alkoholt?

Figyelt kérdés
Mit él át?Hallucinál, vagy csak kiüti magát? Kb mennyi alkoholt szükséges mennyi nyugtatóra fogyasztani, hogy a kívánt hatás eléréséhez? Jellemzően az idősebb nők körében elterjedt ez a szokás, vagy a kamaszok körében is? Nem tervezem kipróbálni, csak érdekel.
2023. aug. 12. 15:34
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Paradox reakcióként akár önkívületi állapot, agresszív viselkedés is előfordulhat. Ez azonban a fogyasztott szerek mennyiségétől, a gyógyszer /BZD/ hatóanyagától is függ. Bár m mindkettő az ún. GABA-A receptoron hat, tehát az additív hatás feltételezhető, ennek ellenére kiszámíthatatlan reakciókat tud okozni. Pl. alkoholtól zavart, agresszív betegnek ezért nem adunk Dormicumot szubdózisban (mely minimális adagban “csak” sedativ hatású lenne), mert ott majdnem 100%, hogy még zavartabb, agresszívebb lesz.
2023. aug. 17. 01:54
 12/20 anonim ***** válasza:
78%
Évek óta iszok minden nap nyugtatóra. Nem is keveset. Olyanokat csinálok részegen amiket másnap nagyon megbánok
2023. aug. 17. 02:29
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát jó nekem meg ebben halt meg egy ismerősöm 35 évesen hogy rivóra italozott. Szóval akkor mégiscsak bele lehet halni.
2023. aug. 17. 07:14
 14/20 Kései Sirató ***** válasza:
100%

Másnap megbánod, aztán ugyanezt teszed? Talán mégsem bánod meg eléggé.

Ne folytasd ezt a rossz szokást, mert nagyon hamar meghalsz így.

2023. aug. 17. 08:08
 15/20 anonim ***** válasza:
78%
Ma szabadnapom van (rossz alvó vagyok, reggel még kómás), bevettem 7-kor egy szem 0,5-ös Xanaxot és egy zolsanat két doboz sörrel. Felébredtem, és össze volt pisilve az ágy. :( Egyre kevésbé bírja a szervezetem, régebben ennyi meg sem kottyant...
2023. aug. 17. 10:31
 16/20 Kései Sirató ***** válasza:
100%

Ne tedd ezt, legyen több eszed!

2023. aug. 17. 12:15
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
12es vagyok. Nem érdekel ha meghalok.amig élek iszok. Bipoláris zavarom van szóval rengeteget szenvedek.elegem van az életből.amikor nem ittam akkor még rosszabb volt.
2023. aug. 17. 17:29
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
15-ös vagyok, szintén bipoláris. :(
2023. aug. 17. 18:11
 19/20 Kései Sirató ***** válasza:
100%
Menjetek inkább orvoshoz, kérjetek erősebb gyógyszert, ha a korábbi már nem hat, de ne igyatok rá!
2023. aug. 18. 07:57
 20/20 anonim válasza:
100%
Szerintem szörnyű ötlet és akár bele is halhat az ember. Nem hiába mondják hogy semmmiféle gyógyszert nem ajánlott alkohollal foygasztani, mert az inkább árthat az emberi szervezetnek mintsem segítene. Szóval neh.
2023. aug. 31. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!