Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi történik ha valaki nyugtató...

Mi történik ha valaki nyugtatóra fogyaszt alkoholt?

Figyelt kérdés
Mit él át?Hallucinál, vagy csak kiüti magát? Kb mennyi alkoholt szükséges mennyi nyugtatóra fogyasztani, hogy a kívánt hatás eléréséhez? Jellemzően az idősebb nők körében elterjedt ez a szokás, vagy a kamaszok körében is? Nem tervezem kipróbálni, csak érdekel.
2023. aug. 12. 15:34
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
60%
Én régebben csináltam olyat, hogy bevettem egy nyugtatót és ittam rá egy felest. Nagyon gyorsan elaludtam tőle.
2023. aug. 12. 15:53
 2/20 anonim ***** válasza:
71%
Kidőlsz tőle. De nem ajánlott, mert leállhat a légzőrendszer.
2023. aug. 12. 15:55
 3/20 anonim ***** válasza:
41%

Elég idióta érdeklődési köröd van...

Szerintem ha valóban tudásszomjad van, kicsit építőbb, az életed szempontjából hasznosabb tudásra lenne jó hajtani...

Nyugtatóra alkohol, ez nem épp előremutató és ezt te is tudod jól...

2023. aug. 12. 16:53
 4/20 anonim ***** válasza:
64%
Nem tudom miért kell leidiótázni valakit az érdeklődési köre miatt, én egy időben például kifejezetten szerettem bűnözők életútjáról olvasgatni, pedig törvénytisztelő ember vagyok és elborzadtam a szavaiktól. (Sok-sok évvel ezelőtt, mielőtt még a Netflix divatba hozta a sorozatgyilkosok iránti rajongást.)
2023. aug. 12. 17:19
 5/20 anonim ***** válasza:
52%

Bilibe lóg a kezed...

Attól tartok, ebből empíria lesz...

2023. aug. 12. 17:22
 6/20 anonim ***** válasza:
87%
El szoktam aludni, de csak rövid időre. Ébredés után viszont elég rosszul vagyok, olyankor bánom az egészet.
2023. aug. 12. 22:39
 7/20 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem nem mindenkinél. Egyik ismerősöm mesélt róla, hogy neki anyja pl tiszta zombi olyankor, ébren van de mintha nem lenne kapcsolata azzal ami körülötte történik. Jó gondolom az se mindegy miylen gyógyszerre mennyi alkoholt iszik.
2023. aug. 13. 06:10
 8/20 anonim ***** válasza:
82%
Külön külön is mindkettő lassítja a légzést. Együttesen olyan erősen légzésdeprimáló lehet, hogy akár leállhat a légzés is. Vagyis az történik hogy elalszik de fel már nem biztos hogy felébred.
2023. aug. 13. 08:03
 9/20 anonim ***** válasza:
57%

igen jonnek a tevhitek hogy leall a legzorendszer, ez igaz, de megint brutal mennyisegben.

En mar probaltam tuladagolast igy, xanax+tomeny alkohol, a vege nem az lett hogy elaludtam, mert elaludni elaludtam mondjuk ugy vagy elajultam nemtom, de arra eszmeltem (es nem ebredtem!) hogy a furdoszobaban vagyok es eszmeletlenul hanyok.

Szoval nagyon el kell talalni azt az aranyt, hogy ne hanyd ki, de eleg legyen, vagy brutal nagy alkesznak kell lenni hogy a megfelelo kombot eltalald es beszerezz olyan gyogyszert legalisan, azt meg brutal alkesznak nagyon nem szoktak adni olyan mennyiseget.

Ha benzodiazepinekrol/z-gyogyszerekrol van szo.

Ha opioidrol van szo na ott mar lehet problema kisebb adagoknal is.

2023. aug. 13. 13:38
 10/20 Kései Sirató ***** válasza:
100%
Egymás hatását felerősítik, nem csak kétszeresére, hanem hatványozottan, ezért nagyon veszélyes. Ép eszű ember nem csinál ilyent, csak ha nagyon buta valaki.
2023. aug. 16. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!