Ha bipoláris fogyaszt alkoholt akkor könyen elveszti az önkontrolt?
Figyelt kérdés
2023. jún. 15. 10:15
1/5 anonim válasza:
Én igen.
Persze kis mennyiségben nem.
Ahogy kicsivel többet iszok úgy egyből
2/5 A kérdező kommentje:
Én megittam 2 felest. Utána azt vettem észre, hogy csak iszok mert egyre jobban érzem magam, gyógyszert is vettem be rá, hogy nég jobb legyen, aztán a detoxban ébredtem. De nem tudom, hogy miért ittam anyit. Meg nem gondoltam, hogy berugok tőle.
2023. jún. 15. 17:58
3/5 anonim válasza:
Igen előfordul az ilyen, főleg mert a gyógyszer megdobja az alkohol hatását.
Én pl. Ha sokat iszok vagy nagyon lekerül a hangulatom és magamnak esek vagy túlzottan jó kedvem lesz.
Azóta inkább úgy vagyok, hogy nem iszok annyit, mert olyan gáznak éreztem másnap amiket műveltem, hogy inkább nagyon kis mértékben iszok csak.
És azóta sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok, hogy a folytonos bulizást abbahagytam.
(Persze nem 100%-osan, hanem heti 3 alkalom helyett havi 1-2-3 alkalomra visszacsökkentettem)
4/5 anonim válasza:
Igen.Nagyon könnyen. Évek óta iszok és bipoláris vagyok.gyógyszereket is szedek. Másnap mindig megbánom amit ittasan csináltam és depresszios leszek.
5/5 A kérdező kommentje:
Én azóta alkohol tartalmú édességet se merek enni. Inkább paroxant szedek. Attól jobban érzem magam. Nem szedem mindig, de néha kell. Segít és nem teszek olyat amit meg kéne bánnom.
2023. jún. 18. 15:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!