Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Alkesszá vagy drogossá válhatott?

Alkesszá vagy drogossá válhatott?

Figyelt kérdés

Volt egy szimpatikus pénztáros csaj, érzetre a kölcsönös volt a szimpátia.

Biztos lelki gondjai lehettek korábban, mert tipikus hegek látszottak az alkarján, mint amikor valaki vagdalja, vagy karcolgatja.

Aztán egyszercsak eltűnt, az utcán sem mutatkozik, csak szökőévente (ismerem a környéket amerre lakik). Pár hónap alatt olyan lett, mint aki 10 évet öregedett, meghízott, felpuffadt arc stb. Meg sem ismertem elsőre.

Ez valami alkoholizmus lehet, vagy rosszabb? VAgy betegség is okozhat ilyet?

2023. aug. 8. 18:48
 1/3 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle hogy mi történt.De ha öregebbnek tűnik akkor okozhatta a drog is.
2023. aug. 11. 11:14
 2/3 A kérdező kommentje:

Hát sokkal öregebbnek. 3 éve amikor elkezdett dolgozni, még gyakornoknak néztem, most meg olyan mint egy 40 éves.

A megkérdezés gáz lenne, mert legutóbb összefutottam vele kutyasétáltás közben, igazából fel sem ismert szerintem, pedig korábban mindig messziről előre köszönt. Így igazából beszéggetnis em sikerült.

Az meg így végképp gáz lenne odamenni, hogy "de vacakul nézel ki, mi történt....?".

2023. aug. 11. 13:34
 3/3 anonim ***** válasza:
Bármelyik okozhatja, és bármelyiknek a szövődménye, anyagcserére, stb. gyakorolt hatásai.
2023. aug. 12. 02:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!