A depresszió elmúlik? Ki lehet gyógyulni belőle?
Jópár éve depressziós vagyok, gyógyszert is szedek de ezzel sem lett jobb. Sokszor úgy gondolom én is nincs kiút, sajnos én is azt érzem csak rosszabb főleg 5 éve mióta meghalt egy általam gondozott szerettem.
Nem tudom mit tehetnék, hogy kilábaljak belőle nekem a környezetem sem segít a családomnak nem beszélhetek pl a problémáimról sem.
Nem múlik el..
Akit csupa rossz dolog ért az életben,ki az a hülye,aki utána mosolyog és úgy éli az életét,mintha mi se történt volna?
Velem csupa rossz törrtént mindig,haláleset,szakítás,csalódás stb..ezek,amik évtizedeket tesznek tönkre,mégis hogy lehetne nem depressziósnak lenni? Sehogy sajnos..
A depressziobol ki lehet gyogyulni. Az egy hangulat, mint az orom, szomorusag.
A klinkai/major depressziobol nem lehet kigyogyulni. csak kezelni lehet. azt is ha van ra kb. most nem tulzok a vilagon 10 - 20 tenyleg hatekony gyogyszer, de fos mellekhatassal, de szamitsuk most le azokat.
Abbol a legyunk joszivuek 20 bol neked mennyi lehet jo azt a jo isten meg Allah sem tudja megmondani, lehet egyik sem, lehet mindegyik, lehet 1, ami szerencsetlen mert valtogatni kell mert hozzaszokik az ember par ev mulva. aztan valtani kell, de mire? es ekkor jonnek az antipszichotikumok - ott mar majdnem vege a teljesen funkcionalis eletednek. Ha nagyon joszivu a dokid, felirhat Ritalint, de az sem a legjobb mert az meg tart 2 - 3 hetig es a szar atmegy fosba.
Ah, nincs megoldas. Napi kuzdelem az egyetlen modszer, vagy....
#9. Kedves! Amíg nem oldod meg a gondjaid, addig hozza az élet Eléd. Ha most lezárás nélkül lépsz innen tovább, újra és újra belesodródsz majd. Ha valóban hiszel az újjászületésben, akkor tudod, hogy Te választottad ezt a sorsot, vagy kaptad, hogy tanulj belőle!
Kérj segítséget! Ne add fel! Erős vagy! Van kiút! Hajrá! ❤️❤️❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!