Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » 12 órás állómunkát meddig...

12 órás állómunkát meddig lehet bírni?

Figyelt kérdés

Most pénteken kezdtem. Állómunka, de szünet jár. Viszont ez úgy fog kinézni, hogy reggel 4:30-kor kelek, 4:50-es busszal bemegyek, majd este 6:30-as busszal hazajövök. Így 7.20-ra hazaérek és kb alidhatok is.

Meddig lehet ezt a dolgozok alszok körforgást?

2023. aug. 5. 10:33
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Egyéntöl függ. Én 2 évet bírtam de sajnos ràment az egèszségem. Nagyon lefogytam, hullott marékszàm a hajam, a vérnyomàsom ingadozò lett alig tudtàk beàllítani.

Ma màr semmi pénzért nem vàllalnàm be.

2023. aug. 5. 10:55
 2/3 Attila1976 ***** válasza:
100%
Megfogod érezni. Elvileg hozzá lehet szokni. Vegyél valami nagyon faxa talpbetétet. Ha céges munkavédelmi bakancsot adnak, na azt is megfogod érezni. 10évet őrködtem plázákban, oda voltam tapasztva a bejáratokhoz. Az be is tette kiskaput a lábamnak. Hosszútávon nem egészséges. Amíg fiatal az ember lexarja. 40év felett csak azt vettem észre hogy egyre tovább tart kipihenni egy munkanapot. Szabadnap csak fetrengtem egész nap. Élet az? :P
2023. aug. 5. 11:04
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha anyagilag megéri, az motiválhat, de tapasztalataim szerint az ilyen munkák még ráadásul szarul is fizetnek. Sztem ha bármi más álláslehetőséged van, akkor inkább azt válaszd a jelenlegi munka helyett.
2023. aug. 5. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!