12 órás műszakban miket egyek,hogy bírjak dolgozni éjszaka is (fizikai munka)?
Figyelt kérdés
Kávé, energiaital, egyebek kizárva,nem bírja a szívem. Ezért marad a csoki, édesség, hogy bírjak melózni. 12 óra, 3 nappal vagy 3 éjszaka hattól hatig.
Nem iszok, nem dohányzok.
És az a probléma, hogy így hízok. Ételt rizikós bevinni,mert ellopják. 12 óra alatt 2x mehetek ki enni.
2022. dec. 7. 14:50
1/10 anonim válasza:
"Ételt rizikós bevinni,mert ellopják."
Hol dolgozol, valami börtönben? A csirkemellet ellopják, de a csokit nem?
2/10 anonim válasza:
Hát, érdekes egy kérdés, szó mi szó. Én eleve azon gondolkodnék, hogy érdemes-e ezen a helyen dolgozni egyáltalán, ha a kaját ellopják. Az azt jelenti, hogy nem lehet a kollégákra mást se bízni nagyon. Akkor meg a munka se lehet valami jó, ha bizalom híján nem tudunk együtt dolgozni...
3/10 anonim válasza:
Zabkorpát szoktam bevinni (evőkanalaként) alu fóliába becsomagolva. Ez elfér a zsebben, és vízzel le lehet inni.
4/10 A kérdező kommentje:
Elektronikai nagy gyárban.
2022. dec. 7. 16:51
5/10 A kérdező kommentje:
A csoki elfér a zsebemben, azt be tudom vinni. De amit hűtőbe kell tenni, azt ellophatják.
2022. dec. 7. 16:52
6/10 A kérdező kommentje:
Több ezren dolgozunk.
2022. dec. 7. 16:52
7/10 A kérdező kommentje:
Nem írtam le: 40 éves nő vagyok.
2022. dec. 7. 16:55
8/10 anonim válasza:
Ha nincs lehetőséged igazi ételt vinni, mert ellopják, akkor most milyen választ vársz. Akkor ennyi, ezt megszívtad. Máshol kéne dolgozni, ahol mondjuk az ilyen történések elképzelhetetlenek.
9/10 A kérdező kommentje:
Ott bent van menza természetesen, ahol vásárolhatunk főtt ételt. Csak néha nehéz eldönteni, úgy, hogy fogynom is kellene, hogy mit egyek/vegyek, hogy energiám is legyen, de ne legyen túl sok kalória.
2022. dec. 7. 16:58
10/10 anonim válasza:
Meg persze a hasonlóan járt kollégákkal együttesen (!) jelezni a kisfőnöknek, nagyfőnöknek, illetékesnek, ha esetleg még nem történt meg. Feltételezem, hogy nemcsak a tiedet lopják el Nem hiszem, hogy ez volna a normális, hogy ellopják a másik kajáját. Még egy kollégiumban se, nem hogy egy munkahelyen...
A többi munkakörülményt inkább meg se kérdezem... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!