Hi. Most lehet egy elég fura dologrol fogok irni de már nagyon zavar és nem tudom mit tegyek?! 19/L
A párom futárként dolgozik,és eddig mindig mikor szabad időm volt (elég sokszor) vitt magával. Nagyon jó volt stb.. ha rosszul éreztem magam főleg(szorongásos beteg vagyok+még egyébb gondok)
A mult nap a főnöke bejelentette hogy többet nem vihet magával mert benne van a szerződésben hogy nem szabad,nincs engedélyezve. Borzasztóan nagy csalódás ért,és mikor látom a városban meg mikor az étteremtől jön és nem mehetek vele borzalmasan érzem magam. Nagyon nem vagyok jol azóta,ez lehet egyfajta trauma is? Olyan mintha nem tudnám ezt feldolgozni.. és traumához hasonló tüneteim vannak. És van mikor csak itt ülök a kocsimba az étteremnél és várom mert már annyira megszoktam és kegyetlenül fáj lelkileg.
Meg kell értened hogy munkahelyen azért van hogy dolgozzon nem azért hogy veled enyelegjen útközben.
A felnött élethez hozzátartozik hogy a párod nélkül megtudsz lenni amig dolgozik, ahogy írtad gondjaid vannak, jó lenne ha kezeltetnéd magad amennyire lehet mert amit érzel nem igazán normális
Ha tanàr lenne se ülhetnèl be az osztâlyba vagy ha orvos a mütöbe.
Fel a fejjel🙂 ,tereld el magadat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!