Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hi. Most lehet egy elég fura...

Hi. Most lehet egy elég fura dologrol fogok irni de már nagyon zavar és nem tudom mit tegyek?! 19/L

Figyelt kérdés

A párom futárként dolgozik,és eddig mindig mikor szabad időm volt (elég sokszor) vitt magával. Nagyon jó volt stb.. ha rosszul éreztem magam főleg(szorongásos beteg vagyok+még egyébb gondok)

A mult nap a főnöke bejelentette hogy többet nem vihet magával mert benne van a szerződésben hogy nem szabad,nincs engedélyezve. Borzasztóan nagy csalódás ért,és mikor látom a városban meg mikor az étteremtől jön és nem mehetek vele borzalmasan érzem magam. Nagyon nem vagyok jol azóta,ez lehet egyfajta trauma is? Olyan mintha nem tudnám ezt feldolgozni.. és traumához hasonló tüneteim vannak. És van mikor csak itt ülök a kocsimba az étteremnél és várom mert már annyira megszoktam és kegyetlenül fáj lelkileg.

2023. júl. 31. 14:39
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Étvágyam sincs,enni sem eszek..
2023. júl. 31. 14:41
 2/14 A kérdező kommentje:
Foylamatosan emlékek gyötörnek
2023. júl. 31. 14:44
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Meg kell értened hogy munkahelyen azért van hogy dolgozzon nem azért hogy veled enyelegjen útközben.

A felnött élethez hozzátartozik hogy a párod nélkül megtudsz lenni amig dolgozik, ahogy írtad gondjaid vannak, jó lenne ha kezeltetnéd magad amennyire lehet mert amit érzel nem igazán normális

2023. júl. 31. 14:45
 4/14 A kérdező kommentje:
#3 tudom,nem is az enyelgésröl van szó..hanem vele voltam,izgalmas volt stb..és most igy hirtelen nagyon hianyzik..amugy most keresek uj dokit,járok terápiára is.
2023. júl. 31. 14:48
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha tanàr lenne se ülhetnèl be az osztâlyba vagy ha orvos a mütöbe.

Fel a fejjel🙂 ,tereld el magadat

2023. júl. 31. 14:49
 6/14 anonim ***** válasza:
37%
Te dolgozol valamit? Mert ha eddig Vele tudtál lenni, akkor gondolom nem dolgozol. Az a bajod, hogy eddig ez kitöltötte a napodat, de most meg csak vagy, katatón bámulsz, mert nem köt le semmi. Keress valami hobbit-elfoglaltságot-munkát! Vagy keress egy szeretőt! (( Utóbbit ne vedd teljesen komolyan, bár akár az is segíthet. ))
2023. júl. 31. 15:00
 7/14 A kérdező kommentje:
#6 nem,nem dolgoztam de pont szerdán kell mennem egy interjura.
2023. júl. 31. 15:06
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Keress magadnak értelmes elfoglaltságot, hasznot hajtó tevékenységet, ez elsősorban a te feladatod és ne mástól, kívülről várd a segítséget.
2023. júl. 31. 15:10
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ott a meló. Meglásd majd jobb leszel tőle, főleg a kezdeti sokk után.
2023. júl. 31. 15:18
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Az új munkahelyeden majd lesz min gondolkodnod. Próbáljad meg elintézni, hogy a párod ott lehessen veled, amikor szabadideje van. Aztán, figyeld a főnököd arcát. Azonnal meg fogod érteni, miért nem lóghattál a párodon munkaidő közben.
2023. júl. 31. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!