Instagramon/Tiktokon is vannak proana oldalak? Féltem a lányom...
A 16 éves lányom étkezési zavarral szendved tavaly óta. Pszichológushoz jár, elkezdett sportolni már jó úton haladt a gyógyulás felé. Pár napja viszont arra lettem figyelmes hogy proana oldalakat próbál keresni (anorexiát támogató közösségek). Utánajártam, és simán a böngészőbe nincsenek aktív oldalak, viszont féltem hogy a ma népszerű közösségi oldalakon (tiktok/instagram/facebook) esetleg hozzáfér ilyen közösségekhez.
Tehát a kérdésem hogy vannak e még aktív proana oldalak, ha igen hogyan tudhatom hogy melyek ezek, vagy nincsenek és feleslegesen féltem őt?
Tiktokon az ilyen hastegek használata tiltva van, anélkül meg kb lehetetlen megtalálni az ilyesmit, ha lenne is az oldalon.
A többiről nem tudok nyilatkozni, nem vagyok rutinos felhasználó.
Neked is járni kellene terápiára. Az nem úgy megy, hogy szerelőhöz küldöd, és készen visszakapod. Valamitől elromlott.
Valami nincs rendben nálatok, a családi közegben.
Te FIXEN a fogyókúra rovatban írogató 16 éves kislány vagy, akinek már két kérdését töröltettem.
Milyen érdekes, hogy hirtelen itt is megjelent ugyanaz a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!