Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » SOS,Kétségbe vagyok esve,...

SOS,Kétségbe vagyok esve, mihez kezdjek most?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Páromat ma benn tartották a pszichiátrián.

Igazából egy szakpszichológushoz volt időpontja, majd onnan már mondták is bent kell maradnia pár napig. Kezd elszakadni a valóságtól,ezt mondták. Lényeg hogy neki van egy állandó gyógyszere amit elfelejtett szedni, es mikor újra elkezdte szerintem már nem használt, olyan volt mint aki el van teljesen saját gondolataival, de ugyanúgy vezetett , ment ide oda ...

Egyből zártra vitték, amit nem is értek hiszen nem közveszélyes sem magára sem másra.

Kérdésem az lenne azokhoz akik már tapasztaltak ebben, meddig lesz a zartosztalyon? Mennyi idot lesz bennt kb? Tudom, ez sok mindentől függ, de ha nagyjából tudtok átlagot mondani annak nagyon örülnék! Kérlek az olyan válaszokat mellőzétek ,ami durva, így is lelkileg a padlón vagyok!

Köszönöm szépen

2023. júl. 27. 21:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
50%

10-es, azért is alszik mert az új gyógyszerek (amit vélhetőleg kap) mivel nincs hozzászokva eléggé álmosítanak, pont az a lényege, hogy nyugtassák - lelassítsák.

Aztán ha hozzászokik, akkor valójában betöltik majd azt a szerepet a gyógyszerek, amire valók is. Kb mindenki csak alszik tőle elején.

Szerintem ilyen Bódi tesók féle motivációs szövegek semmit se érnek egy mentális betegnél, hogy soha ne add fel, meg mittomén.

Nem is ettől fog helyrejönni, hanem majd a gyógyszereléstől.

2023. júl. 29. 15:10
 12/12 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem megkérdezni,jogosítványt elveszik így tőle?
2023. aug. 7. 20:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!