Valaki használ így fültokot? Tud segíteni?
16 éves autista lányom mostanában nagyon érzékeny lett a hangokra, egyik nap szomorúan elkullogott gyógytornára majd haza jött boldogan ugrálva hogy vett maganák egy fültokot. Az a baj hogy egy munkavédelmit vett :
Állítólag hallja benne a beszédet,nekem nem engedte felpróbálni.
Iskolába akarja használni a hangos, zenét üvöltető és kiabáló osztálytársak kizárására. Mivel a diákok órán is ilyenek órán is szeretné felvenni mert neki szerinte úgy nagyon jó. Én hiszek neki és örülök hogy most nagyin boldog miatta de aggódok hogy mi van ha a tanárt sem fogja hallani.Kicsi a termük ő pedig a második sorban ül, ha nem hallaná se merne szólni és nem venné le.
Valakinek a gyereke vagy valaki használt/használt hasonlót? Hallani a beszédet benne? Illetve ha valaki tud valami hasonló terméket amit tapasztaltak és ismerik hogy tényleg jó tudna segíteni milyet tudnék neki beszerezni?
A másik kérdésem hogy ezt a tanárok hagyni fogják? Azt mondja ő beszél velük elmondja hogy mi ez és miért van rajta engedik-e. Ez vajon elég vagy valami papírt kell beküldeni vele vagy én beszéljek a tanárokkal esetleg igazgatóval?
Nagyon köszönöm.
Nem lehet kimenni az udvarra,mondtam neki hogy szünetekben vegye le azt mondta nem veszi mondtam neki hogy ez nagyon nem játék, és ha folyton rajta lesz még inkább nem fogja a bírni a hangokat.Ugy látszik ez hatott szóval az általatok mondott ötletek bejöttek!
Nagyon köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!