Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Valaki használ így fültokot?...

Valaki használ így fültokot? Tud segíteni?

Figyelt kérdés

16 éves autista lányom mostanában nagyon érzékeny lett a hangokra, egyik nap szomorúan elkullogott gyógytornára majd haza jött boldogan ugrálva hogy vett maganák egy fültokot. Az a baj hogy egy munkavédelmit vett :

[link]

Állítólag hallja benne a beszédet,nekem nem engedte felpróbálni.

Iskolába akarja használni a hangos, zenét üvöltető és kiabáló osztálytársak kizárására. Mivel a diákok órán is ilyenek órán is szeretné felvenni mert neki szerinte úgy nagyon jó. Én hiszek neki és örülök hogy most nagyin boldog miatta de aggódok hogy mi van ha a tanárt sem fogja hallani.Kicsi a termük ő pedig a második sorban ül, ha nem hallaná se merne szólni és nem venné le.

Valakinek a gyereke vagy valaki használt/használt hasonlót? Hallani a beszédet benne? Illetve ha valaki tud valami hasonló terméket amit tapasztaltak és ismerik hogy tényleg jó tudna segíteni milyet tudnék neki beszerezni?

A másik kérdésem hogy ezt a tanárok hagyni fogják? Azt mondja ő beszél velük elmondja hogy mi ez és miért van rajta engedik-e. Ez vajon elég vagy valami papírt kell beküldeni vele vagy én beszéljek a tanárokkal esetleg igazgatóval?

Nagyon köszönöm.

2023. júl. 27. 20:11
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Nem lehet kimenni az udvarra,mondtam neki hogy szünetekben vegye le azt mondta nem veszi mondtam neki hogy ez nagyon nem játék, és ha folyton rajta lesz még inkább nem fogja a bírni a hangokat.Ugy látszik ez hatott szóval az általatok mondott ötletek bejöttek!

Nagyon köszönöm!

2023. szept. 6. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!