Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Az mitől van ,hogy túlaggódok...

Az mitől van ,hogy túlaggódok mindent ?

Figyelt kérdés
Amit mások leszarnak én abbol nagy dolgot csinálok. Pl ha rosszat szól hozzám valaki vagy pl nem köszön vagy ha ramnéz rosszul. Azt gondolom hogy haragszik rám. Meg beképzelem,hogy engem néznek. Rosszat mondanak.Utálnak. érzékeny vagyok. Vagy pl ha poénbol hozzámszólnak én azt rossznak veszem. Paranoia ?
2023. júl. 27. 00:24
 1/2 anonim ***** válasza:

Túlságosan szorongsz attól, hogy mások mit gondolnak, szóval igen, paranoiás vagy.

Természetesen ne a súlyos paranoiára gondolj, mert akkor már a házadból is alig mernél kimenni. Az enyhe üldözési mánia egész gyakori.

Meg persze a korodtól is függ. Ha tinédzser vagy, akkor az átlagos, hogy ennyire gondolsz más emberek véleményére és egyből a rosszat feltételezed.

2023. júl. 27. 00:52
 2/2 anonim ***** válasza:
61%
Valóban szorongás, vedd egy kicsit lazábban az életet. Nem minden dolog mentális betegség.
2023. júl. 28. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!