Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Most mit csináljak, hova...

Most mit csináljak, hova forduljak?

Figyelt kérdés
Skizofrénként hol kérjek segitséget, az orvosom szabadságon is van, amúgy sincs ideje úgy érzem sok rajtam a teher, nagyon nyugtalan vagyok, kényszeres tüneteim vannak pluszban, nem tudok már olyan jól aludni, kattog az agyam, olyan segitség kellene ami mellett tudok járni dolgozni, fogalmam sincs mit tegyek
2023. júl. 25. 19:14
 1/6 A kérdező kommentje:
A pszichológus is szabadságon van augusztus 14-ig
2023. júl. 25. 19:22
 2/6 A kérdező kommentje:
Olyan segitség kéne hogy hetente beszélgetni szakemberrel úgy hogy nem kórházban tehát dolgozni
2023. júl. 25. 19:23
 3/6 A kérdező kommentje:
Magánszakemberhez nem tudok menni
2023. júl. 25. 19:23
 4/6 anonim ***** válasza:
Lelki elsősegélyt hívd fel, nm pszichiáter de tudnak segíteni,meghallgatnak megnyugszol. Háziorvoshoz is elmehetsz ő biztosan tud majd vmit tanácsolni.
2023. júl. 25. 19:48
 5/6 A kérdező kommentje:
Most tapasztalom ezt pár napja. Nagyon kellemetlen. Nincs hangulatom semmihez és teljesen elsivárosodtam úgy érzem. Semmihez nincs kedvem. Csak a munkám éltet és nem csinálok hülyeséget.
2023. júl. 25. 19:56
 6/6 anonim ***** válasza:
Nyugi, nem a világ vége egy kis érdektelenség. Nem lesz semmi baj, megesik az mindenkivel. A skizofréniával olykor sűrűbben. Eddig nem volt ilyen? Hány éves vagy? Mikor kezdődött a skizo?
2023. júl. 25. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!