Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nagyon félek mit csináljak?

Nagyon félek mit csináljak?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a munkám 4 órában takarítok és nincs is rám panasz de szkizofréniával vagyok leszázalékolva, és folyamatosan rettegek el ne veszítsem a munkahelyem mert akkor mi lesz velem semmi segitségem nincs. Ki vagyok idegileg nem akarok kiszolgáltatott helyzetbe kerülni
2023. júl. 20. 20:51
 1/5 anonim ***** válasza:
78%

Van egy erzesem hogy paranoid skizofren vagy.

Nem fognak kirugni, ha ez vigasztal, a takaritokat telibe leszarjak a fonokok. Meg akkor is ha panasz erkezik rajuk. Orulnek ha vannak egyaltalan es csinalnak egyaltalan valamit.

Dehat rad nincs panasz, szoval veled semmi baj rendes munkas vagy.

Gyogyszer megy rendesen?

2023. júl. 20. 21:00
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
A beteg szedje össze magát és ne pánikoljon. Azt ugyan nem írja, hogy milyen településen él, de itt a fővárosban azok az erdélyi meg nem erdélyi asszonyok meg nem asszonyok, akik magánszemélyeknél takarítanak, napi 4-5 órás takarításért elkérnek 15+20 ezer Ft-ot. És megkapják.
2023. júl. 20. 21:09
 3/5 A kérdező kommentje:
Szedem rendesen persze csak most átmenetileg egy kolleganőm területét csinálom aki kórházban van és megijedtem hogy ha visszajön nem lesz szükség rám. Viszont ők azt állitják nincs veszélyben a munka. Eddig a lépcsőházakat csináltam. Főnököm mindig azt mondja hogy ameddig ő nem jelzi hogy gond van addig nincs gond. Tavaly szeptemberben még fizetésemelést is adtak. És úgy foglalkoztatnak mint megváltozott munkaképességű
2023. júl. 20. 21:11
 4/5 anonim ***** válasza:

Jo helyen vagy ez biztonsagban. Fizut is kaptal, csak lehet forditva gondolkozol - nem rad nem lesz szukseg hanem arra aki elment korhazba. Rad lesz szukseg mert o ki tudja meddig megy el, lehet szulni ment akkor meg plane. Teljes a nyugalom, ne parazz, vedd lazabban picit azert a munkat plane most. Megerto fonokod is van leirasod alapjan. Semmi baj nincsen nyugodj meg, de tenyleg.

Megkerdezhetem hogy mit szedsz?

2023. júl. 20. 22:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Tudom milyen nehéz ezzel a betegséggel együtt élni. Nyugodj meg, nem fogod elveszíteni a munkàd.
2023. júl. 21. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!