Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerintentetek lehet valami...

Szerintentetek lehet valami mentális baja? Vagy csak hülye?

Figyelt kérdés

Van egy ismerősöm.

Jár dokihoz mert pánikbeteg.

Ezt mondta.

Most utólag elmondta hogy ha sokat iszik akkor nagyon agresszív.

Szokott verekedni szinte kiprovokálja a verekedést.

(Nő ráadásul)

Ha nem iszik akkor normális nagyon kedves rendes nyugodt.

2023. júl. 20. 17:21
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

10/10 komoly???

Mivel kezelték vagy mi volt a diagnózis?

2023. júl. 20. 19:50
 12/17 anonim ***** válasza:
22%

10

Az nem 2 honap volt hanem 2 het. A pszichiatrian max a zartosokat tartjak sokaig, a nyilton levoket meg minel hamarabb ki akarjak dobni hogy legyen hely. Voltam mar nem egy osztalyon.

Szerintem tulzol vagy rosszul emlekszel, de oszinten szerintem mindketto.

Ha tenyleg 2 honap akkor ott valami nagyon nagy gebasz lehetett. De oriasi. Nem tudom elkepzelni kit tartanak 2 honapig bent. Engem 1 hetig itt 2 hetig ott de az mas volt. 2 honap magyar e.u-ben lehetetlen majdnem.

Mit csinalt szetvert minden novert meg dokit akit latott meg kitort ablakot es a szilankkal vagdosta magat meg masokat meg fojtogatott masokat ejszaka vagy mi? De akkor is ugy telenyomjak antipszichoval meg rivotrillal/xanaxxal, hogy hazaengedik 2 - 3 het alatt es szednie kell.

2023. júl. 20. 20:09
 13/17 anonim ***** válasza:
Szándékosan nem írtam diagnózist, mert nem akartam valótlant állítani. Megkérdezem tőle a pontos diagnózist 🙂 én bipoláris zavarral 1 hónapig voltam bent, ő 2 hónapig, ez teljesen biztos. ( Ezekszerint Győrben komolyabb az ellátás mint máshol)
2023. júl. 20. 20:18
 14/17 anonim ***** válasza:
50%

13

Nyugatabbra sok mindent jobb mint keletebbre. Bar.. ki tudja mar.. lehet Gyor is hanyatlik. O 2 honapig, te 1 honapig... a kovetkezo mar csak 2 hetig. Hanyatlas, hanyatlas...

Bipol1-el 1 honap meg realis de 2 honap szinte lehetetlen.

Es nem biztos hogy jobb az ellatas minosege, csak a letesitmenyhez kepest kevesebb a teruletileg illetekes paciens, szoval boven van hely, ezert nem "kidobas" orientalt a pszichiatria. Orulj neki, egyelore, mert ki tudja mi lesz.

Ahol en voltam ott tobb Bp-i kerulet tartozott oda, Tatabanya meg egy par videki varos. Szoval nem csoda.

2023. júl. 20. 20:26
 15/17 anonim ***** válasza:

Mivan, nem értem?!

Hülye? Hát, ha feltételezzük, hogy mindenki hülye, aki szereket használ\függő\rossz megküzdési strategiával operál\jellemző rá az önszabotálás, akkor ja, hülye.

De milyen a hülye ember?

2023. júl. 24. 10:33
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

"

Az nem 2 honap volt hanem 2 het. A pszichiatrian max a zartosokat tartjak sokaig, a nyilton levoket meg minel hamarabb ki akarjak dobni hogy legyen hely. Voltam mar nem egy osztalyon.

Szerintem tulzol vagy rosszul emlekszel, de oszinten szerintem mindketto.

Ha tenyleg 2 honap akkor ott valami nagyon nagy gebasz lehetett. De oriasi. Nem tudom elkepzelni kit tartanak 2 honapig bent. Engem 1 hetig itt 2 hetig ott de az mas volt. 2 honap magyar e.u-ben lehetetlen majdnem."

Sok mindenkit. Ne akard azt gondolni, hogy a te környékeden lévő pszichiátria működése, meg a te tapasztalatod az általános, sőt aranyszabály. Én insomniával voltam bent egyszer például, akkor is tovább akartak bentartani, mint 3hét. Insomnia miatt! :3

2023. júl. 24. 10:34
 17/17 anonim ***** válasza:
Simán csak hülye. Nem kéne innia.
2023. aug. 4. 09:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!