Mit kéne csinálnom?
Alap infók:Felső középosztály-beli család, Fiú vagyok, 11. Évfolyamot fogon megkezdeni szeptemberben.
Úgy kezdődött az egész hogy, már kisebb koromban is érdekeltek valamiért a drogok és ezért már általános iskolás koromban benne voltam, mindenben amiben nem kellett volna. Nyolcadik évfolyamnak a második felében ismertem meg a legjobb barátomat Andrást akivel mindenben egyeztek az érdeklődési köreink. Megmutatta a cigit amibe azonnal beleszerettem és a kedvenc időtöltésem lett kb. Szerencsére akkor nem kaptam olyan sok zsebpénzt ezért nem is cigiztem olyan sokat.
Annyi volt hogy egy héten két napon át nagyon durván cigiztünk és el is voltam vele addig ameddig hozzájututtam mert mindig András vette a cigit és a nyár első felében egyáltalán nem tudtunk talizni és utána így nem is nagyon hiányzott a cigi és loszoktam róla.
Azután gondoltuk ki, hogy ki kéne az alkoholt próbálni, mert alig üt valamit a cigi és elhoztam otthonról egy üveg jaegert.
Na akkor amikor elkezdtük inni nagyon szar volt mert nem ütött be valamiért és csak ittuk ittuk ittuk és amikor már meg ittuk a kétharmadát akkor hirtelen beütött és hát berúgtunk. Természetesen rögtön beleszerettem, mert egyszerűen egyszerűen elvitte minden gátlásom.(nagyon gátlásos vagyok)
Aztán így telt a nyár második fele hogy ittunk minden hétvégén meg sokszor egyedül is ittam.
Megkezdődött a 9. Évfolyam és egy új közösségben teljesen introvertáltan gondolod mennyire összebarátkoztam mindenkivel...
András elment egy másik városba tanulni ezért csak minden második-harmadik hétvégén találkoztunk és ha már találkoztunk akkor be is rúgtunk mint az állat.
Akkor jöttem rá hogy igazából kevés a zsebpénzem és mindent kitaláltam hogy miért kell a több pénz meg ilyenek. És úgy gondoltam, hogy tökéletes amit kitaláltam meg folyamatosan érzékenyítettem őket ez ügyben és pofátlanul elkértem az akkori zsebpénzemnek az 5x szörösét de így magamnak intézem a kaját. Szüleim jobbnak látták, hogy kevesebbet kell velem foglalkozni ezért simán oda is adták
Na abból a pénzből gondolatod milyen sok ment kajára. Így konkrétan megnyílt arra a lehetőségem, hogy bármelyik nap ihassak majdnem annyit amennyitől meg is halnék. Elkezdtem suliban a liptonos üvegbe sört önteni és így ittam konkrétan majdnem minden nap de, nem rúgtam be csak néha hétvégén meg Amdrással. Hétköznap suli időben megittam egy sört az első órában és ez így elment a tanév végéig.
9.edik nyarára sem terveztem kb. Mást, de Andrással az egyik alkalommal amikor találkoztunk meglepett egy zöld cigivel és akkor úgy megörültem, meg bepörögtem mert már 6. Odiktól kb. Ezen pörögtem, hogy milyen lehet a fű meg nagyon sokat dumáltunk róla Andrással is.
Amikor kipróbáltam nagyon szar volt mert elszokott a tüdőm a füst től, de amint kiköhögtem nagyon megcsapott rögtön az egész egyszerre hát, valami fantasztikus volt. Onnantól nem is járt más az eszemben más csak hogy szívjak. Egész nyaram akkor ennek szenteltem igazából hogy, a lehető legtöbbször betéphessek.
Elkezdtem a 10. Évfolyamot és hirtelen egy csomó kontakt abbahagyta a füvezést, vagy valami miatt nem tudtak éppen adni.(90%ban sosem)Inni már akkor nagyon nem akartam meg el is ment tőle a kedvem de, a fű miatt egyfolytában pszchihésen elvonásom volt. Elvoltam 10. Év végéig ritkán tudtam csak szívni, de akkor jöttek be pont a hhc vapek magyarországra és vártam vele direkt egy pár hetet hogy kiforrjon, hogy ez mennyire veszélyes meg ilyenek és bejöttek amcsi premium vapek is amiből rögtön rendeltem. Amikor kipróbáltam és 1/1 mint a fű mindenben ugyon olyan volt de mivel ez egy vape ezért annyit szívsz amennyit akarsz és majd rendelsz egy másikat ha elfogy. 0/24 kb. Be voltam állva vagy 3 hétig miatta, de mivel el kellett mennem nagymamámhoz és már nem is volt a vapeben olyan sok akkor úgy voltam vele h kidobom és simán eljövök nagymamámhoz és minden egyszerű lesz. Hát nem... haza is jöttem 3 nal után és most nem tudom kit csináljak, hogy rendeljek e vapet vagy ne mert ez az elvonás ez nagyon megöl:/ már 3 napja alig alszok valamit meg izzadok, fáj a fejem stb. Remélem hogy tudtok valami hasznosat írni, de még nem tudom mit csinálok mert azt se tudom, meddig tarthat ennek az elvonása, meg ilyenek. Vagy lehet még veszek egy új vapet és szépen fokozatosan lejövök róla vagy nem tudom hogyan lenne a legjobb. Igazából a fűről/Hhc ról leszokásáról szerettem volna tőletek segítséget kérni.
A szüleid hol a 3,14-csában vannak???
Miért van az, hogy az összes gazdag ember elmeroggyant?
Baszki, inkább csóró maradok, mint hogy ilyen legyek.
"Miért van az, hogy az összes gazdag ember elmeroggyant?"
elvette a pénz az eszüket,mert ezeket a hulladékokat a szülei tartják el. nem csoda,hogy sokan gyűlölik a burzsujokat,JOGOSAN.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!