Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ki tud segíteni ilyenkor?

Ki tud segíteni ilyenkor?

Figyelt kérdés

elkövettem egy bizonyos dolgot nem tiszta tudatállapotban!(nem büntetendő dolog!)és azóta józanul sehogy se bírok megbírkózni a gondolattal,felemészt,egész nap csak ekörül jár a fejem,meghatározza minden pillanatom és még csak 4 nap telt el azóta nem tudom meddig bírom!az egész életem romokba dőlhet miatta fizikálisan anyagilag és egészségileg is!

vannak erre szakemberek?

#élet romokban egészség
2023. júl. 18. 14:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Szóval szeretnéd eldobni a bűntudatodat, miután félredugtál? A virágárusok tudnak segíteni, ilyenkor szoktak a pasik "csakúgy" hazaállítani egy szép csokorral, gyertyafényes vacsorát szervezni és valahogy megpróbálni jóvátenni, amit nem lehet.
2023. júl. 18. 17:29
 12/18 anonim ***** válasza:

de nem is szereti oda irta 11.

Azt irja nincs erzelem mar csak oszton.

Ezert mondtam neki a dako meret megoldast.

Nem dugott felre hanem azt dugta meg akit valoban vonzonak talal. Azt is bevallotta szpen fogalmazva hogy "lejart az ideje ennek a kapcsolatnak" - most atkoltottem, de ez volt a lenyege.

Nincs itt mit megbanni mar mert itt nincs mirol szo.

ez mar brazzers.com de tenyleg.

2023. júl. 18. 17:34
 13/18 anonim ***** válasza:
Hát akkor ügyvéd tud segíteni. Azt a weboldalt nem ismerem.
2023. júl. 18. 17:35
 14/18 A kérdező kommentje:
10es te normális vagy haver tudod miről beszélsz írd mar le egy mondatban!
2023. júl. 18. 19:56
 15/18 anonim ***** válasza:

14 egy mondatban?

Orvoskorrupcio es hogy te neked part kene valtanod.

2023. júl. 18. 20:47
 16/18 A kérdező kommentje:
ez egy ossze vissza hablaty par sorban en voltam hulye hogy kértem ird le nem lehet csak degradálva
2023. júl. 18. 21:05
 17/18 anonim ***** válasza:
felnőtt emberként egyedül el tudsz menni dokihoz, pár óra az egész.
2023. júl. 19. 02:47
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

most valaki rakja mar ossze hogy hogy jon ossze az hogy a dako elmondta a sztorijat hogy megcsalta es most buntudata van de emlitve nem volt orvos, most meg szo sincs megcsalasrol meg hogy igazabol nem is szereti a mostani a csajat, nincs erzelem "csak oszton", ezt irta szo szerint.

Ehhez minek kell szakember? Menj be az ELTE egyetemre bolcseszet orakra es ott megkapod a valaszod. Ne dobj ki feleslegesen pezt.

Ha felredugtal annak volt oka es van oka.

2023. júl. 19. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!