Hogyan kéne segítenem rajta?
Figyelt kérdés
Mamám hosszú évek óta tartósan depressziós, ezért azóta itt vagyok neki. Mindig megpróbáltam megnevettetni és hasonlók, és sikerült is. Azonban körülbelül 6 éve nem hagyta el a házat. Bárhogy próbáltam rávenni, sehogy sem ment. De most már egy ideje rosszabb, mert nem is eszik annyit mint régen, és már nem is nevet. De mamám szörnyen makacs, és borzalmasan mártír személyiség, ezért is van nehéz dolgom vele. Mit kéne tennem? Próbáltam mindenhogy hatni rá. Valaki aki hasonló cipőben jár, tud tanácsot adni? Mit kéne tennem? Előre is köszönöm a válaszokat.2023. jún. 15. 16:44
1/3 anonim válasza:
Mi a kifogása? Ha nem válaszolsz arra, ami az ő gondja, ha kiveszed a kezéből az élete feletti irányítást és a döntéseket, az nem jó módszer. Kell, hogy valahogy arra reflektálj, ami az ő félelme vagy az ő kívánsága és segítsd, hogy maga dönthessen úgy, hogy kilép a házból.
2/3 anonim válasza:
Sajnos semmit. Egyik felnőtt ember a másikat megváltoztatni nem tudja.
Te bírd lélekkel! Nagyon drukkolok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!