Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tehet az- az ember aki...

Mit tehet az- az ember aki élni már nem szeretne, de meghalni fél?

Figyelt kérdés
2010. okt. 13. 22:50
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
tényleg leírhatnád a történeted , én is csak tengődök már több éve , meghalni nem merek , élni meg nem tudok :S
2010. okt. 14. 00:27
 12/22 A kérdező kommentje:
Nem tudok privátot küldeni.
2010. okt. 14. 00:48
 13/22 anonim ***** válasza:

Helló! Megpróbálok segíteni, de nem biztos, hogy tudok. Csak akkor van esélyem segíteni, ha őszinte vagy, de egy anonim oldalon mit veszthetsz ;) Először is:

- van-e valami oka, hogy ezt érzed? Pl. szerelmi csalódás(ok), szerettek elvesztése, betegség, kisgyerekkori molesztálás, félsz a hűtőtől stb. stb. konkrét ok

- vagy csak egy általános ürességérzés, feleslegesnek érzed magad?

- család? Melletted áll, van velük kapcsolatod?

- barátok? Melletted állnak, vannak egyáltalán?

- munka/tanulás? Nem az érdekel h mit dolgozol/tanulsz hanem h szereted-e, meg vagy vele elégedve, hasznosnak tartod-e?

Van tapasztalatom a témában, remélem tudok valamit segíteni, de neten keresztül ne várj csodát!

2010. okt. 14. 01:02
 14/22 anonim ***** válasza:
Ja! Meg a nemed/korod se ártana.
2010. okt. 14. 01:03
 15/22 A kérdező kommentje:
Szívesen válaszolnék,de nem tudok privátot írni.
2010. okt. 14. 01:21
 16/22 anonim ***** válasza:
Bocsi, beállítottam :)
2010. okt. 14. 09:47
 17/22 anonim ***** válasza:
Ha nincs kedved meghalni, akkor próbálj bekéredzkedni egy Sürgősségi osztályra megfigyelőnek 1-2 napra. Én ott dolgoztam 4 évig és ezalatt nem volt egy olyan öngyilkos sem, aki amikor még tudatánál volt és felfogta, hogy tényleg meg fog halni, ne akart volna megtenni mindent azért, hogy mégse haljon meg, volt aki szó szerint össze vissza szarta magát a félelemtől. Látnod kéne egy ilyen haláltusát garantáltan "megjönne" az élethez való kedved.
2010. okt. 15. 09:36
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Hogy mit tehet?:)) Barmit! En is igy ereztem nehany eve, es elgondolkodtam, hogy az eletem egy nulla, szarabb mar nem is lehetne, munkaval es alvassal telik minden napom, ennel az is jobb lenne, ha valami szornyuseg vagy tragedia tortenne, legalabb az is lenne valami! Szoval nincs semmi vesziteni valom, tenyleg barmit megtehetek! Es elkezdtem eljarni mindenfele, halal laza voltam, mindenkinek a kepebe rohogtem, ugy ereztem magam, mintha a vilag kiralya lennek, ami kellett, elvettem azt csinaltam, amit epp akartam es k*rva jo volt! Szereztem uj baratokat, ismerosoket, uj hobbikat stb. Voltak huzos dolgok, de annak is orultem, legalabb nem otthon ultem egyedul. Szoval tenyleg BARMIT megtehetsz, idaig szenvedtel, most mar ideje, hogy te is jol erezd magad, jogod van hozza;))) Csak magadban kell eldontened, mit akarsz, maradsz igy, ahogy most vagy, vagy elsz. Sok sikert!
2010. okt. 18. 14:42
 19/22 anonim ***** válasza:
Menj el önkéntesnek egy távoli országba. Látni fogod hogy mások mennyire szar, de azt is hogy hatalmadban áll segíteni rajtuk. Ha a mások életben maradása feletti uralmat megtapasztalod nem fogsz félni a haláltól. A halál egy jó dolog csak ezt sokan nem tudják. ha mégis öngyilkosság felé mozdulnál akkor olyan módot válassz ami 100%os...öngyilok kísérletet tulélni nagyon gáz. Ha nincs célod és kötöttségeid akkor az azt jelenti hogy SZABAD vagy(nagyjából) szóval irány a világ tele felfedeznivalóval. hidd el amikor kiténferegsz szakadt ruhában a dzzsungelből és meglátod a tájat nagytotálból új érzések születnek benned :)
2010. okt. 20. 10:47
 20/22 anonim válasza:

Gondolkodj el ezen:

Sírtam, mert nem volt cipőm, aztán láttam egy embert: nem volt lába...

2010. okt. 20. 16:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!