Másnál is csinálja azt a pszichológus, hogy nem engedi, hogy befejezd a saját gondolatod, egyszerűen átveszi, majd hosszú perceken át csak mondja a magáét, sokszor csak sztorizgatva?
nem az enyem a sajat filozofiajat nyomta, a tanulmanyai helyett.
En meg allandoan kijavitottam azt a filozofiat, meg olyanokat monodott, hogy ha kulfoldre mesz akkor is a magyar szabalyok ervenyesek rad.
erre csak mondtam hogy "hmm".
1 vagyok
Amugy igen volt ilyen nalam is.
1.: Miféle filozófiát nyomatott neked? Még a végén kiderül, hogy egynél voltunk. 😀
2.: Valahogy lefagy az ember egy ilyen szituban, főleg, ha te vagy az introvertált fél a pszichológus meg egy szóf.só, nagyhangú karakter. Egyébként nem megyek szerintem hozzá többé, mert nem első, de nem is második alkalom, hogy kb. a negyedét, ha el tudom mondani, de pont a leglényegesebb dolgok maradnak bennem. Valóban nincs értelme így, annyira pedig már kiismertem, hogy egyszerűen ilyen jellem, nagyon nem az a csendben, komolyan figyel és meghallgat típus.
Nalam konkretan ezt nem csinalja,de elofordul hogy var uzenetet vagy hivast klienstol,mestertol...arra akkor valaszol,felveszi.Ez kicsit zavar.Egyszer toalettre kellett kimenni es leallt wc-t tisztogatni mert a kliensek beledobaltak a papirt.
Ezeket leszamitva megvagyok vele elegedve,jol vezet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!