Vissza lehet menni egy pszichológushoz, ha máshoz is elmentem első interjúra?
Figyelt kérdés
Voltam egy pszichológusnál két alkalommal, de nem adott új időpontot, mert mondtam, hogy valami nem tetszik a módszerében. Mondta, hogy gondoljam végig ezt nyugodtan, és ha úgy érzem, hogy ez így okés nekem, akkor keressem újra. Kipróbálhatok-e mást is, mielőtt visszamegyek hozzá?2023. júl. 13. 21:27
1/2 anonim válasza:
Persze hogy kipróbálhatsz, fontos a szimpátia.
2/2 anonim válasza:
Persze
Ez is egy szolgáltatás mint minden más. De ugyanakkor azt is vedd figyelembe, hogy lehet ő nem fogad vissza. Pl én elmentem az enyémtől egy időre mert nem volt rá pénzem, aztán már nem fogadott vissza mert közben betelt neki minden helye és nem volt rám ideje. Szóval én nem húznám hónapokig a dolgot, de nyugodtan menj el 1-2 helyre hogy megtaláld a neked megfelelő embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!