Sokan miért akarnak másokat ennyire a pszichiáterek által felírt gyógyszerek ellen beszélni? Pl. antidepresszánsok ellen
41
Köszönöm szépen. Am. neked van depresszió diagnózisod?
"Nekem a süngomba segít a depresszión."
"Nincs. Nem járok orvoshoz. Soha."
Akkor egyezzünk ki abban, hogy a vélt depressziódon segít.
44
Ne legyél már mindig ilyen szigorú. A végén megint törölik a válaszainkat a modik. :)
Amúgy kicsit nekem is gyanús, hogy ez a süngomba az a kategória, mint az orbáncfű, ami tényleg segíthet embereknek, nekem persze semmit nem csinált, amikor próbáltam.
A pszichedelikus szerekről lehetne értekezni, de az nem legális.
Próbáltam a CBD olajat, na persze az sem csinált semmit. Illetve dehogynem, rosszabb lett tőle a szorongásom. :) De hogy ez hogyan lehetséges, nem tudom. Hiszen nincs benne THC.
"Ne legyél már mindig ilyen szigorú. A végén megint törölik a válaszainkat a modik. :)"
Muszáj, mert így ebben a formában alkalmas arra, hogy embereket tévesszen meg. Amúgy a süngomba a kutatások szerint valóban eredményes lehet a depresszió kezelésében, ahogy ezernyi más cucc is. Sok féle depresszió van, ki-mire reagál. Na, de az ilyen kicsit nyomottabb vagyok, megyek futok picit aztán minden jó, meg szar a kedvem ma, na az nem depresszió. Ezért kell az orvos, az öndiagnózis nem okos.
47
Jó futást! :)
A pszichedelikus szerekről azért szívesen társalkodnék veled, nem priviben, hanem itt vagy akár egy új kérdés alatt, csak nem tudom, hogy lehet-e.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!