Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek,hogy el múljon,hova...

Mit tegyek,hogy el múljon,hova induljak?

Figyelt kérdés
Elegem van saját magamból. Van 2 gyermekem abból,az egyik iskolás,a kicsi jövőre megy óvodába. Nekem hányás fóbiám van gyerek korom óta. Rettentően félek tőle. A nagy minden évben 1x elkapja a suliba,és tavaly már a kicsi is elkapta tőle. És hajnalban a semmiből paff bele az ágyba hányt. Nagyon félek minden ilyen alkalomnál, hogy én is elkapom. De nem akarok így élni tovább, már félek előre amikor a kicsi is közösségbe fog járni duplán rajtam lesz a pánik. Ilyenkor nyári szünetben nem félek,nem igazán járunk sehova. Hova menjek,mit tegyek? Teljesen tanácstalan vagyok. :( a terhességim alatt nem volt egyszer sem olyan rosszullét,de sokat féltem,hogy lesz. A párom,senki sem tud erről. Egyszer kaptam rá gyógyszert scippát, de valamiért abba hagytam,nem akarok gyogyszer függő lenni,de lehet elkéne fogadnom,ez van. Kinezelogusnal is jártam,de nekem nem.jott át.
2023. júl. 7. 22:25
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
19 neked is igazad van. Szerintem az lesz a legjobb,hogy utánna járok ennek a dolognak,aztán ha úgy érzem csak nem az én pénztárcámnak való,marad az antidepresszáns.
2023. júl. 8. 18:29
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!