Mit tegyek,hogy el múljon,hova induljak?
Figyelt kérdés
Elegem van saját magamból. Van 2 gyermekem abból,az egyik iskolás,a kicsi jövőre megy óvodába. Nekem hányás fóbiám van gyerek korom óta. Rettentően félek tőle. A nagy minden évben 1x elkapja a suliba,és tavaly már a kicsi is elkapta tőle. És hajnalban a semmiből paff bele az ágyba hányt. Nagyon félek minden ilyen alkalomnál, hogy én is elkapom. De nem akarok így élni tovább, már félek előre amikor a kicsi is közösségbe fog járni duplán rajtam lesz a pánik. Ilyenkor nyári szünetben nem félek,nem igazán járunk sehova. Hova menjek,mit tegyek? Teljesen tanácstalan vagyok. :( a terhességim alatt nem volt egyszer sem olyan rosszullét,de sokat féltem,hogy lesz. A párom,senki sem tud erről. Egyszer kaptam rá gyógyszert scippát, de valamiért abba hagytam,nem akarok gyogyszer függő lenni,de lehet elkéne fogadnom,ez van. Kinezelogusnal is jártam,de nekem nem.jott át.2023. júl. 7. 22:25
21/21 A kérdező kommentje:
19 neked is igazad van. Szerintem az lesz a legjobb,hogy utánna járok ennek a dolognak,aztán ha úgy érzem csak nem az én pénztárcámnak való,marad az antidepresszáns.
2023. júl. 8. 18:29
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!