Hogyan lehet kijönni a deperzonalizácioból?
Mennyi idos vagy? En otven, es neurotikus ma is, de nem veszes. 18 eves koromban nyariszunet esemenytelensegeben egyik pillanatrol a masikra jott nalam deperszonalizacio, es kb egy honapig tartott. Az iskolakezdes mulasztotta el.
Egyszeruen mintha kisiklott volna egy vonat, es egy kulso hatasra kellene visszatennie a sinre.
En 27 eves koromban gyogyszerparti lettem panik, szorongas temaban. De a deperszonalizaciot tenyleg a korulmenyek mulasztottak el. Volt energiam, idom figyelni erre az uj erzesre, hogy most magyar vagyok akkor, mi az a Magyarorszag, ki ez az anyukam nekem, mi az, hogy fiatal csaj vagyok stb. Es igen, borzaszto igy elmenni valahova, talalkozni emberekkel, ha meg benne vagy. A boltba menes, stb nem volt eleg inger.
TB pszichologushoz is kerhetsz beutalot, de kiserleteznek, eroltetnem a figyelem-elterelest. Nem varnam, hogy elmuljon, inkabb a cel, hogy megfeledkezz magadrol, illetve errol az idegenrol.
4 de ismerős
Valóban egy nyári szünet, akinek nincs senkije mit ki nem vált
Nekem is akkor kezdődtek a gondok és nem is tudtam volna megmondani hogy mi váltja ki
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!