Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez kezdődő anorexia lehet?

Ez kezdődő anorexia lehet?

Figyelt kérdés

Mindig is túlevő voltam, emiatt túlsúlyos is. Főleg ha magányosnak éreztem magam, mindig akkor híztam. Volt, hogy lefogytam és azt egészségesen csináltam, jó kaják, kalória deficit, sport, de mégsem alakult ki az életmód, így visszahíztam. Jelenleg is túlsúlyos vagyok.

Az utóbbi hetekben elkezdtem kevesebbet enni. Először csak nem reggeliztem, de ebédre és vacsira sokat ettem. Aztán elkezdtem azt csinálni, hogy napközben megettem kb 500 kalóriát, majd a többit otthon egy nagy adagban, kb 1000et. (Nekem elvileg 1600 kell a fogyáshoz). Aztán most ott tartok, hogy szilárd táplálékot nem is viszek be munkában, csak protein shaket meg vizet, teát, otthon meg kb 1000-1200at.

És ez jó érzés. Szédülök és fáj a fejem, kb 11 órakor lesz ez súlyos, de közben örülök, hogy legyőztem magam. És ezek mellett még este edzeni is szoktam. Arra gondolok, hogy szépen lefogyok, az se baj, ha túlságosan, mert egy csontsovány nő is szebb egy túlsúlyosnál, mint amilyen én vagyok. Mindig is a kaja irányított, most jó, hogy végre én irányítok. Másoknak nem akarom mondani, így ha munkában megkínálnak sütivel, elfogadom, de kidobom, ha nem figyelnek. Vagy ha csokit adnak és olyan, ami be van csomagolva, azt hazahozom a páromnak. Neki elmondtam ezeket és kérte, hogy egyek normálisan, úgyhogy már neki sem az igazat mondom ebben, hanem, hogy ettem egy keveset, de figyelek a kalóriára, úgyhogy nem eszem előtte sem túl sokat.

163 cm 75 kg 27/N

2023. júl. 5. 06:25
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Szegény tizes, jó, hogy megosztod a tapasztalataidat, de onnantól kezdve, hogy már felismerted, hogy mi a problémád és mik a következményei, akár vissza is hízhatnál "boldogságig". Neked is ajánlom a BMI mutatók közé célozást súlyban és remélem, jársz rendesen terápiára, mert most érted is aggódom, ha csak hálni jár beléd a lélek! Ne tedd tönkre magad!
2023. júl. 6. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!