Melyik és hányadik antidepresszáns vált be neked a legjobban?
Figyelt kérdés
És milyen diagnózisra kaptad?2023. júl. 1. 11:33
1/11 anonim válasza:
Brintellix talán 4-5.ként jött be, és OCD-re.
2/11 anonim válasza:
7.-8.
Elontril (bupropiron) jött be nekem.
Bipoláris zavarban a depressziós epizódokra kapom
3/11 anonim válasza:
Nagyjából mindet próbáltam 10 év alatt, végül az Olwexya lett az, ami valamennyire használ is, azt szedem jelenleg. Bipoláris zavar depressziós epizódjára szedem.
4/11 anonim válasza:
2őt próbáltam, egyik se vált be, soha többet nem szednek újra.
Pszichológusra sok penzt fektettem de megterult, kognitív terápiával helyrerakja a fejemben a téveszméket
8/11 anonim válasza:
Elontril (más néven wellbutrin, hatóanyag bupropion), 6. antidepim volt, fél év után hatását vesztette. Bipoláris betegség depressziós fázisra kaptam.
9/11 anonim válasza:
Azóta volt még egy 7. ill. újra megkaptam korábban már szedett antidepiket. Semelyik nem használ már. Itt fogok megrohadni a depiben.
8-as voltam
10/11 anonim válasza:
6/7
Ez baromi fura, a scippát elsőnek szokták adni nagyon sokszor.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!