Lehet, hogy ADHD miatt nics barátnőm?
Úgy vettem észre, hogy elég szervezetlen vagyok, és nehezen döntök sok helyzetben. Mindig a lejobbat akarom dönteni és emiatt végül nem döntök. És barátnő találásba is ezt látom, hogy elveszek, mert valamiért a "tökéleteset" szeretném megtalálni, de tudom hogy nincs olyan. Csak bezavar pl. Már tideren is hogy sok lány van akkor most melyiknek írjak. Olyan sok mentális energia.
De az élet más területén is van ez nálam, de ha pl. Véletlenbe nem eltervezett dologba csöppenek bele az meg segít a döntésképtelenségembe általában.
Szóval nem tudom mi lenne a megoldás.
Diagnosztizált ADHD-d van, ha jól értem. Ez esetben a válaszom az, hogy igen, megnehezítheti a párkeresést. Okoz bizonyos tipikus nehézségeket. Amik nem leküzdhetetlenek.
Ajánlom a Healthy Gamer GG youtube csatornát, ha jól emlékszem, ilyesmiről is szó esik. Sokszor kifejezetten az ADHD-ra jellemző nehézségekről van szó.
Eredetileg a kérdés úgy hangzott, mintha arra gondolnál, a felvázolt nehézségek kifejezetten ADHD-ra utalnak (de te még nem tudsz róla, hogy érintett lennél). Ez esetben azt írtam volna, hogy nem lehet ADHD-ra következtetni ennyiből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!