Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Lehet, hogy ADHD miatt nics...

Lehet, hogy ADHD miatt nics barátnőm?

Figyelt kérdés

Úgy vettem észre, hogy elég szervezetlen vagyok, és nehezen döntök sok helyzetben. Mindig a lejobbat akarom dönteni és emiatt végül nem döntök. És barátnő találásba is ezt látom, hogy elveszek, mert valamiért a "tökéleteset" szeretném megtalálni, de tudom hogy nincs olyan. Csak bezavar pl. Már tideren is hogy sok lány van akkor most melyiknek írjak. Olyan sok mentális energia.

De az élet más területén is van ez nálam, de ha pl. Véletlenbe nem eltervezett dologba csöppenek bele az meg segít a döntésképtelenségembe általában.

Szóval nem tudom mi lenne a megoldás.

2023. jún. 30. 11:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
77%
Jól gondolom, hogy nincs papírod ADHD-ról?
2023. jún. 30. 11:55
 2/13 anonim ***** válasza:
58%
Hol állapították meg nálad az ADHD-t? Jól érzem, hogy a TikTok szakemberei?
2023. jún. 30. 12:06
 3/13 anonim ***** válasza:
0%

AHDH is egy kitalált betegség.

Kell a marketing.

2023. jún. 30. 12:35
 4/13 A kérdező kommentje:
Tényleg az vagyok, nem kitalált betegség:/
2023. jún. 30. 13:03
 5/13 anonim ***** válasza:
42%

#4: ha diagnosztizáltak, akkor valamiféle tanácsot is kaptál szakembertől minden bizonnyal.

Az, hogy nem tudsz Tinderen ismerkedni, az kevés az okok feltárására. Kérdés az, hogy élőben mit produkálsz.

2023. jún. 30. 13:26
 6/13 A kérdező kommentje:

Tudok tinderen csak össze vissza csapongok a lányok között, nem tudok 1 re koncentrálni.

Hát élőben nem szoktam csak ha már részeg vagyok, és nem zavar a szorongás

2023. jún. 30. 13:42
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

"Tudok tinderen csak össze vissza csapongok a lányok között, nem tudok 1 re koncentrálni."

. Tehát nem tudsz.

"Hát élőben nem szoktam csak ha már részeg vagyok, és nem zavar a szorongás"

. Ennek meg semmi köze az ADHD-hoz. Ellenben jó út az alkoholizmushoz.

2023. jún. 30. 13:49
 8/13 anonim ***** válasza:
48%
Az, hogy tinderen minden szembejövő csajba a belemártanád a farkad, és barátnőnek csak a tökéletes instapics@kat hajkurászod, ezért nincsen nőd, nem ADHD.
2023. jún. 30. 13:59
 9/13 A kérdező kommentje:
Dehogy is nem instapi... akarok, pont hogy normális csajt szeretnék, aki szeret.
2023. jún. 30. 14:01
 10/13 anonim ***** válasza:
78%
#9 Mindenki azt szeretne. Csak te a tökéleteset keresed, képtelen vagy elfogadni egy valódi embert a hibáival, elképzelt ideálokat kergetsz, és rinyálsz, hogy nincsen csajod. Mindezt képes vagy az ADHD-vel magyarázni, amiről max a közösségi médiában hallottál, hogy ne kelljen beismerned, milyen egy elcseszett ember vagy.
2023. jún. 30. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!