Hogyan reagál a nárcisztikus a szembesítésre? Keres más
áldozatot, vagy várható, hogy megpróbál még
visszatérni?
Figyelt kérdés
Utoljára egy teljesen tárgyilagos hangvételű üzenetben elköszöntem tőle, amiben leírtam, hogy tudom, milyen ember igazából. ( Érzelmi dolgokra, a saját megbántottságomra nem tértem ki, sőt, azt is leírtam, hogy engem nem bántott, én sem fogom őt. ) Minden jót kívánva elköszöntem tőle. Egyébként ezelőtt kezdte el játszani a húzd meg, ereszd el taktikát, csakhogy én nem futottam utána, mint ahogy arra számított volna. Ilyenkor úgy veszi, hogy nem vagyok potenciális áldozat, vagy bepróbálkozhat még? Letiltottam mindenhol.
Szóval ghostoltál valakit egy bulvárcikk miatt. Most mit vársz, tapsot? Max. értelmes magyarázatot várna, de tőled azt aligha kaphat.
2023. jún. 28. 19:03
2/9 A kérdező kommentje:
Nem bulvárcikk, de nem adok ki infókat.
2023. jún. 28. 19:04
3/9 anonim válasza:
Tagadni fog és sértődött lesz
2023. jún. 28. 19:11
4/9 anonim válasza:
Nem hagynátok abba azt, hogy ráhúzzátok mindenkire, hogy nárcisztikus, aki nem azt csinálja, amit szeretnétek?
2023. jún. 29. 07:18
5/9 anonim válasza:
Én ugyanezt tettem, mint amit te kérdező. Közöltem vele, hogy nincs időm a húzd meg eteszd el dolgokra, nincs időm se kedvem a gyerekes manipulációkra, és a játszmái fárasztanak, és tudom mindenkinek mást mond mindenről, és mindenkinek hazudik mindenkiről. Erre megkaptam, hogy én mindig bántom őt, és ő is tudna rám rossz dolgokat mondani, de nem teszi mert ő több-jobb mint én.
Szóval az ilyenek egoisták, nulla realitásérzékük és hihetetlen gyávák ha szembesítve vannak a tetteikkel, a valósággal.
2023. júl. 3. 15:48
6/9 anonim válasza:
Nagyon könnyen ráfogtok mindenkire, hogy nárcisztikus ha nincs mindig ideje rátok. Nem láttatok igazi nárcisztikust. A környezete imádja, te meg azt hiszed, hogy megtaláltad a nagy Ő-t.
Lehet, hogy nem is nárcisztikus és te elvesztettél egy partnert. Az is lehet, hogy neked vannak túlzott elvárásaid.
Szóval legutóbb borderline volt, most már nárcisztikus? Gondolom rohadtul nem zavar téged, hogy amit leírtál 1 az 1 ben a borderlinera jellemző, szokásos se veled se nélküled, semmi köze a nárcisztikus sz.zavarhoz. Hagyd ezt abba, semmi értelme
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!