Nagyon erős indulat, depresszió, szuicid gondolat, koncentrációs zavarral mixelve. Magányos vagyok. Mi értelme van élnem? 18F
"Csak tudod mi a baj? Hogy egésznap egyedül vagyok, és senki sem szeret. Velem történhet bármi. Amúgyis, borzalmas ilyen gondolatokkal egésznap lenni"
Igen, tudom hogy mi a baj!
A baj az ahogyan gondolkozol! Szerintem vagy nem olvastad el amit írtam vagy nem értetted meg!
Miért vagy egész nap egyedül? Miért nem csinálsz valamit? Épp erről írtam, változtasd meg a gondolkodásodat a gondolataidat. Tudatosan!
Meg lehet csinálni nem lehetetlen. Nem fog könnyen menni de ha nem kezded el akkor nem is lesz változás. A döntést neked kell meghozni.
Más hiába mondja azt hogy hogyan döntsd.
#10: az jó, hogy ha sok mindent szeretsz, mert azok célt adnak, inspirálnak. Csináld azt, amit élvezed, ne a hosszútávú célok érdekeljenek. Azok majd jönnek késpbb.
És nem kötelező bárkit magad elé helyezned, hiszen neked kell a saját örömödet megtalálnod.
10es válaszban van a megoldás.
Miért szeretne téged bárki is... hiszen téged nem lehet, lám, te sem szereted magad...
Gondolkodjál el, minden tőled indul, minden belőled kezdődik.
Sajnálom, ha félreérthetően fogalmaztam, nem megbántani akartalak.
Csak felhívni a figyelmedet az ellentmondásra.
Te nem szereted magad, de másoktól elvárod, h szeressrn.
Először saját magadat kell szeretni. Közhely, de igaz.
Addig nem fog menni semmi.
Továbbá számomra az is visszás, ahogy írod, h másokat mindig magad elé helyezed... Ezt sem értem, de nyilvan az előző bekezdésből indul ki.
Ha nem kezdesz magaddal vmit, ez nem fog változni, mondjuk csak rosszabb lesz.
Jószándékú, és hű embernek tűnsz azok alapján, amiket írtál a másokkal való viselkedésedről.
Jézus Krisztusban hiszel?
Olvastad már a Bibliát saját szándékból?
Ha nem(, de akkor is ha igen), javaslom, hogy olvasd a Bibliát, az evangéliumokkal kezdve, majd az Újszövetség többi részével folytatva!
Függetlenül bármi mástól, ez hasznos, építő és jó dolog.
A Biblia nem arról szól, hogy marxista egyházat hozzon létre, és megtévesszen bárkit.
Olvass bele, úgy hogy nyitott vagy rá, és meglátod mi a lényege, mit mond!
A szeretetről, az igazságról, és a hitről olvashatsz benne.
Az egy másik dolog, hogy a különféle egyházak miként viszonyulnak ahhoz, ami a Bibliában áll, vagy amúgy bárkihez.
Az az egyház, amelyiknek diktatúra fenntartása, anyagi haszonszerzés, egyes főemberek emberek fölötti uralkodása a célja, nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!