Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ha zaklat a volt barátom és...

Ha zaklat a volt barátom és emiatt szorongok, gyanakvó vagyok mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

1 éve vége van, de találomra becsenget a lakásba. Nagyon agresszív volt a kapcsolat vége felé. 1 éve szakítottunk már, azóta mindenhonnan letiltottam, de továbbra se bír magával.

Azóta nem érzem magam biztonságban, gyanakvó vagyok, utcán is félős vagyok.

Nem szeretnék paranoiás lenni.

Ilyen bajra hiába keresek pszichológust, nem fog elmúlni. 50 kilós nőként nem tudom megvédeni magam tőle.

2023. jún. 22. 17:50
 1/6 anonim ***** válasza:
Kérj a rendőrségen távolságtartási végzést ellene.
2023. jún. 22. 17:57
 2/6 anonim ***** válasza:
Az nem merült fel véletlenül, hogy vele kellene valamit kezdeni? Illetve hogy ez már bűncselekmény?
2023. jún. 22. 17:58
 3/6 A kérdező kommentje:

Szerintem egy ilyen agresszív férfi csak jobban bekattan ha a rendőrséghez fordulok

Annak idején is tört-zúzott a lakásban, ilyen dührohamai voltak

2023. jún. 22. 18:16
 4/6 anonim ***** válasza:
Jó, akkor ne csinálj semmit: gyártsd a kifogásokat, és élj félelemben.
2023. jún. 22. 18:31
 5/6 A kérdező kommentje:
4-es látom, te is nagyon okos vagy. Szerinted, ha lesz egy távoltartási végzésem akkor kapok egy őrt a lakásom mellé? Ugyanúgy rám tudja rúgni az ajtót a papír nem fog tőle megvédeni, csak jobban bekattan.
2023. jún. 22. 18:42
 6/6 anonim ***** válasza:

#5: igen, okos vagyok. Mert ha van távoltartási végzésed, akkor onnantól kezdve nincs duma, hogy de csak beszélgetni jött oda, stb., már csak azért elvihetik a rendőrök, mert közeledbe jött.

Most annyit lát, hogy behúzott farokkal várod, mi lesz. Egyébként nem tűnik fel az ellendmondás? Most is félsz. Mi változna azzal, ha papírral a kezedben félnél?

Egy kérdést tegyél fel magadnak: ha lenne egy lányod, aki ilyen helyzetben van, és pont azt csinálja, mint Te, mit mondanál neki?

2023. jún. 22. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!